Header img

Pikkujoulukynnet

07/12/2013

Ensinnäkin! KIITOS! Teitä lukijoita on tasan sata! 🙂 Lupaan, että arvontaa on tiedossa lähiaikoina tämän kunniaksi!

Sitten asiaan:
Olen menossa tänään viettämään pikkujouluja kaveriporukalla. Kävin jo torstaina ostamassa tarpeellisuuksia, kuten pikkumustan(jota olen muuten etsinyt jo monen monta vuotta) ja samalla piti hankkia uusi irtopuuteri ja ripsivärikin. Olin jo puoliksi suunnitellut ostavani Lumenen hiekkalakan kynsiin, mutta järkeilin, että minulla on jo niin monta kynsilakkaa testaamatta, että uusia ei tule. Kunnes… törmäsin IsaDoran Holographic lakkoihin. Ja sorruin sitten sellaisen hankkimaan sävyssä 973 Star Struck.

Pohjalle olisin halunnut yhden toisen lakan, mutta koska lähes kaikki kynsilakkani majailevat tällä hetkellä Kuopiossa, niin täällä Joensuussa vaihtoehdoksi jäi OPIn Anti-Bleak sävy, jonka sain Cleopatra’s Secret -boxista.

Laitoinkin siis ensin pohjalle yhden kerroksen OPIa ja sitten päälle kerroksen IsaDoran Holographic lakkaa. Hetken aikaa mietin laittaisinko vielä toisen kerroksen Holographicia ja päädyin sitten vielä laittamaan. En tiedä oliko sillä kovinkaan suurta merkitystä, mutta onpahan enemmän glitteriä! Ja tässä lopputulos:

Tuon enempää en ole kynsiä saanut kasvatettua, koska a) mulla on ollut tässä just kaksi muuttoa peräjälkeen ja b)olen töissä tällä hetkellä. Mutta näillä mennään. Harmikseni tuo OPI meni aika suttuisasti kynsinauhoille, vaikka yritin niitä siistiäkin niin noin tummaa kynsilakkaa on vaikea saada siististi. (Harjoituksen puutetta, sanon minä!)

Mutta näillä mennään pikkujouluilemaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*