Header img

Offerilla – Lahjakorttitarjouksia

16/09/2018

Miltä kuulostaisi 150e arvoinen kasvohoito 59 eurolla? Tai 1,5h hemmotteluhoito satasen halvemmalla? Pääsin itse testaamaan hemmotteluhoitoa super edullisesti Offerillan kautta. Offerilla on siis sivusto, josta voit ostaa lahjakortteja esimerkiksi kauneudenhoitoon, kampaamoihin, elämyksiin tai vaikka kotisiivoukseen. Juju on siinä, että Offerillan kautta palvelun hinta jää edullisemmaksi. Offerilla onkin tarjoushaukan unelmapaikka ja sitä kautta saa monen palvelun ja trendituotteen halvemmalla.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Sivuston käyttö on helppoa. Voit valita ensin mistä kaupungista haluat etsiä tarjouksia tai sitten valita tuotteet. Offerillan palveluita on tarjolla tällä hetkellä isoimmissa kaupungeissa, eli pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Löysinpä sivustolta silti myös Pohjois-Savon kylpylähotelliin tarjouksia! Sivustolla on myös tarjolla postitettavia tuotteita tarjoushinnoin, joten ei ole pakko olla suurkaupungista, että pääsee nauttimaan hyvistä tarjouksista.

Edullisesti Iisalmeen kylpylälomalle

Sain Offerillalta lahjakortin, jolla pääsin testaamaan heidän palvelujaan. Lahjakortin ostaminen oli superhelppoa ja onnistui jopa junassa kännykällä tehtynä. Valitsin 135 minuutin hemmotteluhoidon johon kuului tunnin suolakellunta ja 75 minuutin indonesialais-balilainen hieronta. Lahjakortin osto onnistui, kuten missä tahansa verkkokaupassa ja lahjakortti tuli minulle sähköpostiin. Varasin ajan itselleni ja saavuin paikalle puhelimeni kanssa, jossa tuo lahjakorttikin oli. Niin helppoa.

Ei tarvinnut kuljettaa rahoja tai paperisia lahjakortteja mukana. Riitti, että puhelimessa oleva sähköposti oli mukana. Tarvittaessa lahjakortista voi ottaa myös screenshotin, jos on epäily siitä, ettei netti toimi. Ja siis lahjakortin voi myös tulostaa ihan paperisena. Sain siis 160 euron arvoisen hemmotteluhoidon 95 eurolla.

Offerillalla on myös appi, jonka voi halutessaan ladata puhelimeen. Sitä kautta diilit on näppärästi aina mukana, vaikka minusta tuo sivusto toimi täysin hyvin puhelimen nettiselaimellakin. Aion kyllä jatkossakin kurkkia hierontadiilejä Offerillasta, kun olen Helsinkiin suuntaamassa ja tuotteidenkin puolella olisi muutamia mielenkiintoisia juttua, esimerkiksi mustapääimuri, joita voisi testailla vaikka ihan videolla.

Oletko käyttänyt koskaan Offerillaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*