Header img

Kallein ostamani saippua

18/09/2018

Kosmetiikkaharrastukseni on nyt siinä pisteessä, että alan jo ostaa luksussaippuoita. Kaikki sai alkunsa siitä, kun oltiin viime vuonna Helsingissä Mr. Glown kanssa Hotel Helkassa. Hotel Helka on siis idyllinen hotelli Helsingin keskustassa, eikä se kuulu mihinkään isoon hotelliketjuun. Hotelli oli aivan ihana ja tässä hotellissa majoituksesta oli tehty suorastaan elämys. Huoneet oli sisustettu suomalaisella designilla ja kylpyhuoneessa oli luksusmerkin kosmetiikkaa. Huoneessamme käsisaippuan ja suihkugeelin virkaa toimitti Thann – Oriental essence suihkugeeli ja ihastuttiin sen tuoksuun molemmat, sekä minä, että Mr. Glow. Ei kuitenkaan tuolloin raaskittu sitä kotiin ostaa, sillä 22 euron hinta vaan tuntui aika suolaiselta.

kallis saippua, luksussaippua, luxury shower gel
Thann – Oriental essence suihkugeeli

Ritualsin* käsisaippua toimi oikein hyvänä korvikkeena, mutta kun se saatiin käytettyä loppuun, tuli taas puhe siitä ihanasta saippua, jota siellä Hotel Helkassa oli. Päätinkin seuraavalla Helsingin reissulla käydä tuon saippuan hakemassa, maksoi mitä maksoi. Ja maksoihan se, varsinkin kun hurahdin sitten ostamaan myös toisen käsisaippuan. Niinpä kannoin ylpeänä kotiin tuliaiset: Thann Oriental Essence suihkugeeli ja Thann Sea Foam käsisaippua.

Thann, saippua, suihkugeeli, peppermint, lemongrass, aromaterapeuttinen

Thann on Thaimaasta lähtöisin oleva luksuskosmetiikkamerkki, joka käyttää tuotteissaan luonnollisia ja luonnosta peräisin olevia ainesosia (ne eivät kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa). Tuoksut on kehitelty käyttäen laadukkaita eteerisiä öljyjä ja nimenomaan tuoksuun itsekin näissä tuotteissa ihastuin. Thannin ilme on pelkistetyn kaunis ja pullot on suunniteltu hyvin toimiviksi ja kestäviksi.

Oriental essence sarjan tuoksu on yhdistelmä kafferilimetin sekä sitruunaruohon eteerisiä öljyjä ja tällaisena sitrustuoksujen ystävänä rakastuin siihen kovasti. Tuoksu on hyvin sitruunaruohomainen, mutta myös jotenkin pehmeä ja raikas. Myös pakkaus on pelkistetyn kaunis ja itse pullossa on myös sisällä pala sitruunaruohoa (tai jotain muuta heinää :D). 320ml suihkusaippua maksoi siis 22€ ja se tulee harvinaisen hyvin toimivassa pumppupullossa. Lisäksi se ei kuivata käsiä, mikä on tietenkin äärimmäisen suuri plussa näin herkkäihoisena!

Luksussaippua, lemongrass shower gel,
Luksus suihkugeeli, aromaterapia

Sea Foam -sarjan tuoksu taas rakentuu raikkaista eteerisistä piparminttu-, eucalyptus-, timjami- ja rosmariiniöljyistä. Ihastuin saippuan suorastaan räjähtävään tuoksuun, jossa on erityisesti tunnistettavissa raikas piparminttu. Saippua myös viilentää käsiä pesun yhteydessä, joten saa nähdä oliko tämä nyt tällaiselle kylmänäppiselle hyvä veto. Saippua on myös luontaisesti antiseptinen, sillä se sisältää myös teepuuöljyä. Käsisaippua maksoi 17€ ja sillä sai 250ml pumppupullon. Piparminttusaippua odottaa vuoroaan vielä siihen asti, kun saadaan edellinen saippua käytettyä, mutta voisin vain nuuhkia tuota saippuaa kokoajan!

piparminttu saippua, käsisaippua, thann
Thann – Sea Foam käsisaippua
thann sea foam käsisaippua, tuoksusaippua, eteeriset tuoksut

Molemmat saippuat ostin oikeastaan vain niiden tuoksun vuoksi. Tuoksua on sopivasti siten, että se pöllähtää ihanasti käsiä pestessä ja olkoonkin sitten kallein saippuani ikinä, niin en kadu mitään! Niinkin arkisen tylsästä asiasta kuin käsien pesusta, saa tällaisilla tehtyä ihanan aromaterapeuttisen hetken. Ja sanomattakin on selvää, että myös Mr. Glow tykkää. Nämä on juuri niitä arjen pieniä iloja, joita täytyy vaalia.

eteeriset öljyt, sitruunaruohon saippua, piparminttu käsisaippua

Thannin tuotteita saa ostettua Helsingistä Stockmannin 7. kerroksessa olevasta Thann Shop & Day Spasta. Itse jouduin jonkun aikaa odottelemaan, ennen kuin henkilökuntaa tuli paikalle ja sain saippuani ostettua. Onneksi heiltä löytyy myös verkkokauppa, joten luultavasti täydennykset tulee hoidettua sitten sitä kautta. En tiedä pystyykö sitä sitten enää palaamaan normaaliin käsisaippuaan.

Mitä olet mieltä? Onko 22€ liikaa suihkusaippuasta tai 17€ liikaa käsisaippuasta? Mikä on sinun kallein arkituote, minkä olet ostanut?

*Affiliate-linkki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*