Header img

Muista aina pestä meikit

29/03/2010

Bilemeikin jälkeen onkin luonnollista jatkaa sillä, mitä tapahtuu sitten kun bileistä tullaan todella väsyneenä kotiin. Ensimmäisenä tietenkin tekee mieli mennä suoraan nukkumaan, kun kengät on saatu jalasta tai vaikka niiden kanssa.
Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Meikeissä nukkuminen ei tee hyvää kasvoille. Iho ei pääse hengittämään ja ihohuokoset voivat tukkiutua, joka taas voi aiheuttaa finnejä ja mustapäitä. Herkkäihoisilla tästä voi aiheutua ihottumaa tai muita ongelmia. Aamulla sitten onkin ripsivärit pitkin naamaa puhumattakaan tyynyliinasta johon jää ikävät mustat jäljet. Ripset voivat myös katkeilla helpommin, kun nukkuu ripsivärit ripsissä.

Olen kuitenkin itse löytänyt helpotuksen tähän ongelmaan.
Puhdistusvoide, jota ei tarvitse huuhtoa tai todella väsyneeseen iltaan puhdistusliinat.

Itselläni on L’Orealin Hydro Confort -kosteuttavaa puhdistusemulsioa. Puhdistusainetta annostellaan pumpulilappuun, pumpulipalloon tai vaikka vessapaperiin ja meikit pyyhitään kasvoilta. Puhdistusaine on miellyttävän tuoksuinen ja jättää kasvoille raikkaan tunteen. Kyseinen puhdistusaine on hyvin kosteuttavaa, joten jos ihosi ei ole kovinkaan kuiva, et tarvitse erillistä kosteusvoidettakaan. Aamulla voi sitten herätä ilman meikkiä naamassa ja lakanoissa, sekä pestä kasvot kunnolla.

Toinen vaihtoehto on erittäin helpot puhdistusliinat.

Itselläni on Nivean Gentle Cleansing Wipes -puhdistusliinoja. Puhdistusliinat ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Ne ovat kosteat ja niillä voi pyyhkiä meikit helposti naamalta ilman mitään muita välineitä. Meikit lähtevät helposti ja käytetyn rätin voi heittää roskiin. Puhdistusliinoissa on mieto tuoksu, joka on mielestäni miellyttävä. Tarvittaessa voi käyttää kosteusvoidetta, ainakin itse käytän.

Suosittelen näitä kahta tuotetta sillä ne ovat todella kätevät niinä iltoina, kun ei millään jaksa tehdä suurta puhdistusta naamalle. Ne on myös tarkoitettu kuivalle iholla, samat tuotteet löytyvät myös normaalille iholle valmistettuna. Suosittelen kuitenkin aamulla puhdistamaan kasvot ihan veden kanssa. Puhdistusemulsiota voi käyttää myös siten, että sen huuhtelee vedellä kasvoilta.

Mukavia puhdistushetkiä kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*