Header img

Bileiltaan sopivaa

25/03/2010

Nyt pääsen tekemään ensimmäiset Step-by-step -ohjeet meikistä. Meikki on tumma ja sopii hyvin esimerkiksi yökerhoon.

 Tässä ensin kuva siitä, mihin pyritään. 🙂

Meikit kannattaa ehdottomasti tehdä puhtaalle iholle, joten pese kasvot aina ennen meikkaamista ja laita pohjalle kosteusvoidetta.
Sen jälkeen voit peitepuikolla peittää pienet virheet ja lisätä päälle meikkivoiteen. Sen kummemmin ei aluksi kannata pohjustaa, sillä tumman meikin vaarana on aina, että tehdessä sitä karisee poskille.
Itse pohjustin luomet ensin Max Factorin Mastertouch Under-eye Consealerilla, se auttaa luomiväriä kestämään pidempään.

Ensiksi laita luomien sisänurkkiin ja luomelle valkoista luomiväriä. Itse käytin Nivean Creative eyes luomiväriä, väri on metallinhohtoinen valkoinen. Metallinhohto lisää bilemeikin efektiä. Halutessasi voit lisätä silmien yläripsien alapuolelle rajauksen kajalilla.

Sen jälkeen laita silmän ulkonurkkiin ja levitä sieltä luomelle ruskeaa luomiväriä. Kaikki muut tässä ohjeistuksessa käytetyt luomivärit ovat Fräulein3°8 merkkisestä 88 värin luomiväripaletista. (n. 17€, Ebay). 


Tämän jälkeen vedä tummemmalla ruskealla rajat silmien ulkonurkkiin. Tätä ei ole pakko tehdä tässä vaiheessa, mutta se helpottaa meikin tekemistä myöhemmässä vaiheessa.


Sitten lisää luomen keskikohtaan kirkasta violettia väriä.

Violetin värin jälkeen lisää luomen ruskean värin päälle tummempaa ruskeaa ja levitä sitä myös violetin ja valkoisen luomivärin yläpuolelle.

Tämän jälkeen tee rajaus nestemäisellä eye-linerilla. Käytin Avonin Precision Glimmer eye-lineria, väriä Charcoal. Saat piirrettyä sen helposti, aikaisemmin tekemäsi viivan päälle. Rajaa aivan silmän sisänurkkaan asti.

Rajauksen jälkeen häivytä rajausta mustalla luomivärillä käyttäen ohutta rajauspensseliä. Varo tekemästä rajauksesta liian leveää.

Vedä mustalla luomivärillä ja rajauspensselillä rajaa vähän matkaa silmän alapuolellekin.

Ota sen jälkeen rajauspensseliin samaa violettia, jota käytit yläluomelle ja tee sillä rajaus alaluomelle lähelle silmää. Älä tee rajausta kuitenkaan ihan silmät sisänurkkaan asti.

Violetin rajauksen jälkeen lisää silmän sisänurkkaan samaa valkoista luomiväriä. Samalla voit lisätä sitä myös kulmaluulle aivan kulmakarvojen juureen. Voit myös ehostaa kulmakarvojasi kulmakynällä. Lisää vain ripsiväri, puuteri sekä poskipuna ja olet valmis häikäisemään minne ikinä menetkin!

Seuraava vaihe on vapaaehtoinen. Lisätäksesi vähän kimallusta meikkiisi, voit lisätä violetin luomivärin päälle violettia irtokimalletta. Käytä ehdottomasti meikkaukseen tarkoitettuja kimalteita. Askarteluun tarkoitetut kimalteet saattavat sisältää ainesosia, jotka eivät sovi iholle.

Ja niin meikki on valmis!

 Pidä hauskaa! 😀

6.4. Lisäsin kuviin valkoisia ohjeita avustavia rajauksia/nuolia 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*