Header img

Edullista ja laadukasta – Wet n wild meikit testissä

11/05/2018

Onko wet n wild sulle merkkinä tuttu? Itse joskus varmastikin yli kymmenen vuotta sitten omistin yhden wet n wildin luomiväripaletin ja muistan käyttäneeni sitä päivittäin. Sen jälkeen kuitenkaan en ole merkin mitään tuotteita kokeillut, joten olin tottakai super innoissani, kun thebos.fi lähestyi minua wet n wild yhteistyön merkeissä.

Meikki tehty pääosin Wet n wildin tuotteilla

thebos.fi on siis suomalaisen yrittäjän verkkokauppa, jossa myydään eläinkokeita vastustavia tuotteita sekä myös lukuisia vegaanisia tuotteita. Tuotteita löytyy wet n wildin lisäksi mm. Milanilta, elfiltä ja Physicians Formulalta. Laaja valikoima hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia tuotteita, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä kaikkea verkkokaupasta löytyy. Lisäksi erilaisia kampanjoita järjestetään säännöllisesti ja postauksen lopusta löytyy myös alekoodi lukijoilleni!

Lähikuvaa silmämeikistä

Sain siis itse valita verkkokaupasta wet n wildin tuotteita tietyllä summalla ja siihen päälle ostin vielä itsekin pari tuotetta lisää. Testasin tuotteita videolla ja pakko myöntää, että ihastuin tosi moniin näistä! Videon lopusta löytyy myös arvonta, johon voi osallistua YouTuben puolella! Palkintona on 40 euron lahjakortti thebos.fi -verkkokauppaan, joten kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa.

Omia suosikkeja oli ehdottomasti meikkivoide, poskipuna, highlighter sekä rajausväri. Ihan mielettömän hyvälaatuisia tuotteita ja vieläpä noin edulliseen hintaan. Myös siveltimet olivat loistavia ja ylipäätään kaikki mitä testasin on sellaisia, joita varmasti tulen jatkossakin käyttämään.

Sain myös alekoodin thebos.fi verkkokauppaan, eli koodilla Mariaglow saa -20% alennusta jo ennestään todella edullisista wet n wildin tuotteista. Tilauksen minimisumma on 15 euroa ja koodi on voimassa 24.5.2018 asti. Koodilla saa siis jo ennestään edullisesta merkistä vieläkin edullisempaa!

Mitä pidät meikistä? Ainakin sopii hyvin vihreille silmille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*