Header img

Kynsilakkaa ja tuparimeikkiä

15/08/2014

Jee, pitkästä aikaa pääsin lakkaamaan kynsiäni ajan kanssa. Heinäkuussa kynsien lakkaus oli lajia ”liikkuvassa autossa ennen juhlia” ja lopputuloskin sen näköistä. Nyt tänä aamuna sitten päätin testata Helsingistä ostamaani Kicksin hiekkalakkaa. Sen väri oli niin herkullinen, että päätin sen napata kokoelmiini ja koska olen totaalisesti hurahtanut näihin sokeri-/hiekkalakkoihin, niin pakkohan se oli ottaa.

Lakka on siis Kicksin Sugar Lacquer sävyssä Summer Lovin. Lakka levittyi minusta hyvin, mutta kuivui harmillisen hitaasti. Lopputulos olikin melko mattainen, vaikka olinkin odottanut siihen vähän enemmän kimallusta. Ja koska kyseessä olen minä, niin kyllä sitä kimallusta on oltava. Ratkaisuksi päätyikin sitten toinen lakkka päälle.

Joensuun miitistä keväällä ostamani(vai olikohan tää ilmainen) Andreia kimallelakka, sopi todella kivasti Summer Lovinin päälle. Sävynumero näyttäisi olevan 37 ja edes hiekkalakan efekti ei kokonaan peittynyt tämän alle, vaan pinta jäi edelleen vähän rosoiseksi. TYKKÄÄN!

Lisäksi lupasin aikaisemmassa postauksessa esitellä tuparilookini. Ystäväni järjesti tuparit tässä muutama viikko sitten, mutta en ehtinyt aikaisemmin niistä kirjoittamaankaan. Alunperin minun oli tarkoitus vaan pyörähtää siellä, mutta jotenkin siinä laittautuessa innostuin jo baariinkin lähtemisestä. Ja kylläpä meillä olikin kiva ilta! Ensin hieman kuvia meikistä(Laitan loppuun vielä listan käyttämistäni tuotteista):

Baarissa oli esiintymässä Basic Element, kunnon ysäripopitusta oli siis tiedossa. Mentiinkin katsomaan lavan sivusta heidän esitystä ja yhdessä vaiheessa esitystä tämä laulaja sitten nykäisi minut lavalle ja kysyi siinä nimeäni ja että olenko Joensuusta. Haastatteluhetken jälkeen sitten jatkettiin bileitä ja laulaja veti lisää porukkaa lavalle tanssimaan. Oli aika huikea fiilis tanssia siellä lavalla kaikkien edessä. En kyllä ole koskaan ollut mikään Basic Element fani, mutta kyllähän sitä nuorena tuli heidänkin biisejä kuunneltua. Ja ainakin arvostus nousi tämän tapahtuman myötä. Oli hurjan kivaa!

Fanikuva x)

Ja kuva koko kasvoista. Hiukset on tässä vielä laittamatta.

Käytetyt tuotteet:
MUS Highlighter – Platina
MUS Cybershadow – Crow
Fräulein 38 Paletin vaaleanpunaista
Too Faced Natural Eye – Push Up
MUS Microshadow – Muffin
BornPrettyStoren irtoripset*
MUS – Tri Brow Color
Sensai Liquid Primer
Elizabeth Arden – Flawless Finish Perfectly Nude – 01 Linen
MUS Wonder Blush – Goddess
Sensai Loose Powder – Transculent
Gosh Light’n Shine huulikiilto – 03

*Tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*