Header img

Kevään trendihuulet kiiltää

28/02/2018

Superkiilto on täällä ja mattahuulien aikakausi alkaa olla lopuillaan (ainakin taas ensi syksyyn saakka). Itse olen aina ollut enemmän kiiltävien huulien ystävä. Mulla ei ole mitkään kovin näyttävät huulet, joten kiiltävät huulipunat imartelevat enemmän minua ja sopivat huulilleni paremmin. Puhumattakaan siitä, että nyt kun huulet on tosi pahasti rohtuneet, niin mattahuulipuna ei edes tule kyseeseen. Tänä keväänä trendihuulet onkin siis kiiltävät ja olen tosi innoissani, kun pääsen kirjoittamaan tänne blogiin ihan mahtavista huulipunista, jolla saa luotua kevään "supershine" huulet!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

L'Oréal Paris Color Riche Shine – 111 Instaheaven

Sain L'Oréal Parisin Color Riche Shine -huulipunat testiin ja voi että miten innostuin näistä punista! Sarjaan kuuluu siis kuusi eri sävyä ja kaikki sävyt on tosi käytännöllisiä ja hyvin mietitty. Mulla tulee varmasti käytettyä ihan jokaista näistä tulevan kevään aikana. Tykästyin puniin tosi paljon ja ne on jotain huulipunan ja huulikiillon väliltä. Todella mielenkiintoista!

Huulipunien koostumus oli kovasti mieleeni. Ne levittyy ihanan helposti ja on miellyttävän tuntuisia huulilla. Pigmenttiä on yhtä paljon kuin huulipunissa, mutta kiiltoa huulikiillon tapaan. Täydellinen huulipunan ja huulikiillon hybridi, mutta kuitenkin pigmenttisempi kuin kiiltopunat yleensä.

Huulipunissa on mieto marjainen tuoksu, joka ainakin omaan nenään oli kiva lisä. Hylsy on mielestäni myöskin tosi kaunis. Kirkas muovikuori, jonka sisällä on metallinsävyinen hylsy, tekee huulipunista astetta freesimmät. Tulee heti mieleen vähän ylellisempi kiiltopuna, mutta hintaahan näillä on vain 12,95€ Kicks.fi verkkokaupassa.

L'Oréal Paris Color Riche Shine – 465 Colorhype

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin sävyjä on kuusi. Sarjaan kuuluu pari nudesävyä, kirkkaanpunainen sekä useampi ihanan marjainen sävy. Sävyt sopii tosi monille, ne on osattu valita jotenkin niin monipuolisesti, ettei näiden kanssa oikein voi mennä pieleen. Levittäminen on yhtä helppoa kuin huulivoidetta laittaisi, mutta tummempien sävyjen kanssa ottaisin peilin kaveriksi.

Instaheaven, Only In Paris, Insanesation, Colorhype, Trending ja Woke Up Like This

Sävyt on nimetty hauskasti fiilistelemään tämän hetken trendejä, kuten esimerkiksi Instaheaven ja Colorhype. Omia suosikkeja on ehdottomasti pinkki Instaheaven, vaaleanpunainen Only In Paris sekä nude Woke Up Like This. Olen kuitenkin varma, että myös muita sävyjä tulee käytettyä sillä kaikki sopivat minun ihonsävyyn loistavasti.

Kuten kuvista näkyy, niin huulipunien kiilto on todella intensiivinen, joten vaikka huulet alla onkin vähän huonossa kunnossa, niin puna myös piilottaa sen hyvin. Koostumus ei myöskään kuivata huulia ollenkaan, joten huulet myös pysyvät hyvässä kunnossa, eikä huulivoiteen tarvetta tule. Näissä on siis kaiken hyvän lisäksi vielä todella kiva huulituntuma.

L'Oréal Paris Color Riche Shine – 642 Woke Up Like This

Color Riche Shine huulipunia on jo saatavissa L'Oréal Parisin meikkejä myyvissä tavarataloissa ja kaupoissa (esim. Sokos, Stockmann), sekä verkossa esimerkiksi Kicks.fi -verkkokaupasta.

Mikä sävy on sinun suosikkisi?

Tuotteet saatu testiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*