Header img

Trend Report – Kesän 2017 Kauneustrendit

03/07/2017
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Sini Mustonen on tehnyt aina niin mielenkiintoisia Trend Report postauksia, että päätin itsekin toteuttaa sellaisen. En kuitenkaan tee Trend Reportia koskien vaatteita, vaan kosmetiikkaa! Tämän kesän meikkitrendeistä löytyykin monia mun lemppariasioita. Siispä saanko esitellä: tämän kesän kovimmat kauneustrendit!

Glitter

Ah, tällainen glitteraddikti on tietysti kovasti mielissään, kun glitter on tehnyt valtaisan nousukiidon tänä keväänä. Nyt saa laittaa glitteriä hiuksiin, kasvoille, dekolteelle, vaatteisiin, kenkiin ja ihan mihin vaan! Mites olisi upeat glitter huulet, glitter highlighter tai vaikka glitter kengät! Kerrankin, olen jossain muodissa ollut edelläkävijä (ja varmasti jatkan glittertrendiä vielä sen laannuttuakin). Kannattaa testata Glitternistin glitterit*!  Katso vinkit glitterin käyttöön täältä.

glittertrendi, kesätrendi, glitternisti, glitter
There can never be too much glitter

Hehku/Glow

No sitten se mun toinen lemppariasia, eli hehku! Highlightereita löytyy joka ikiseltä meikkimerkiltä, eikä highlighterin kanssa tarvitse säästellä. Kosmetiikkamerkeiltä löytyy hohtoa joka muodossa, löytyy kuultotippoja, voidemaisia värejä sekä puuterimaisia highlightereita ja ihan kaikissa maailman sävyissä. Puuterimatta kasvot ovat menneet ja tilalle on tullut terve hehku ja vähän epäterveellinenkin! Vahva contour on siis mennyttä ja tilalla on strobing ja highlighterit.

glow, hehku, highlighter, korostuspuuteri, korostusväri, strobing
Watch your negativity bounce off my highlight

Aasialainen kosmetiikka

Suomessa aletaan viimein olla kiinnostuneita aasialaisesta kosmetiikasta ja ihonhoitorutiinista. Korealaisen kosmetiikan verkkokauppoja on jo syntynyt, kuten *bearel.fi ja pikkuhiljaa tuotteita alkaa rantautua myös Suomeen. Virossa oltiin tässä jo hieman edellä, sillä Kaubamajan kosmetiikkaosastolla olikin jo jonkin verran aasialaista kosmetiikkaa tarjolla. Milloin suomalaiset tavaratalot heräävät tähän? Aasialaisen kosmetiikan suurimpana lähettiläänä on varmasti toiminut myös Ostolakossa -blogin Virve, jonka blogista löytyy juuri nyt paljon aasialaista kosmetiikkaa testattuna. Samaan hengenvetoon voi myös sanoa sheet maskien eli kangasnaamioiden huiman suosion, joka on myöskin aasialaista perua.

korealainen kosmetiikka, k-beauty, aasialainen kosmetiikka, ihonhoito, sheet mask, kangasnaamio
Milloin aasialainen kosmetiikka saadaan myös isompiin kivijalkamyymälöihin?

Huulikiilto ja metallinhohto

Mattahuulet alkaa olla jo mennyttä. (Ainakin kesän ajan. Hieman povaan niiden paluuta talveksi). Tilalle on tullut superkiiltävät huulet ja metallinhohtoiset huulivärit. Superkiiltävät ja kosteilta näyttävät huulet ovat tänä kesänä kuumin juttu ja voin jo nyt nähdä sieluni silmin sen tuskan, kun yrität estää hiuksia tarttumasta huuliin joka sekunti! Kostean kiiltävät huulet saat Avonin Mark* tai essencen XXXL Shine huulikiilloilla*. Metallihuulet taas voi olla helpommat, sillä ainakin esimerkiksi Ofran long lasting liquid lipstickit* kuivuvat huulille siten, etteivät jää tahmeaksi. Hehku ja hohto näkyvät siis kasvojen lisäksi myös huulilla tänä kesänä!

huulikiilto, lollipop lips, kosteat huulet, kiiltävät huulet,
Kostean kiiltävät vai metallinhohtoa?

Kasvosuihkeet

Kaikki erilaiset kasvosuihkeet on nyt tänä kesänä todella in. Vitamiini- ja freesaussuihkeet toimivat hyvin myös jos tuota aikaisemmin mainittua hehkua tarvitsee kasvoille pitkin päivää. Laukusta kannattaakin siis löytyä suihke, jolla kasvoja voi virkistää auringon oton jälkeen. Samalla saa huolehdittua ihon kosteudesta, sillä aurinkohan tunnetusti kuivattaa ihoa. Esimerkiksi ennen kasvotuotteita voi suihkia Lieracin ihanan tuoksuista Hydragenist -suihketta* tai kesken päivän virkistää kasvoja Yver Rocherin verigreippi suihkeella, joka on vitaminoitu. Rasvoittuvalle iholle taas sopii loistavasti TonyMolyn Pocket Bunny Sleek Mist.

kasvosuihke, ihonhoito, kosteussuihke, hoitosuihke, facial mist
Virkistä, kosteuta ja tasapainoita ihoa kasvosuihkeilla.

Mikä on sun suosikkitrendi tältä kesältä? Mulle se on ehdottomasti GLITTER! ♥

Käy lukemassa myös Sinin Trend Report tämän kesän festaritrendeistä!

*tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*