Header img

Kauneushoitola Jaana

29/04/2016

Viimeinkin löysin Joensuusta sellaisen kauneushoitolan, jonne allergiani kanssa pystyin menemään. Todella monissa paikoissa on vaikeaa saada tehtyä kasvohoitoa kokonaan, koska aina löytyy joku vaihe minkä tuotetta ei akrylaattiallergian takia voida tehdä. Toisin oli kuitenkin nyt Kauneushoitola Jaanassa, jossa tuotteet oli etukäteen tutkittu ja kasvohoito saatiin tehtyä. Ihan alusta loppuun.

kauneushoitola jaanan käyntikortti ja kynttilöitä.

Kauneushoitola Jaana on toiminut Joensuussa pian neljän vuoden ajan. Hoitolan palveluihin kuuluu kosmetologipalveluiden lisäksi ripsienpidennykset, rakennekynnet ja sokerointi. Jaana teki minulle kosteuttavan kasvohoidon ja ultraääni-ihopuhdistuksen. Olen ollut hieman hukassa kasvojeni ihon hoidon kanssa, koska aikaisemmin rutikuiva ihoni on nyt pintakuiva sekaiho ja erityisesti T-alue rasvoittuu. Nenänpieliin olikin alkanut muodostua tukkeumia, joten kasvohoidolle alkoi olla akuutti tarve.

Kasvohoito oli kokonaisuudessaan miellyttävä ja rentouttava kokemus. Hoito tehtiin laadukkailla Phytocéane tuotteilla. Ultraääni-ihonpuhdistus oli käsin tehtävään ihonpuhdistukseen verrattuna huomattavasti miellyttävämpi. Ja hoidon aikana ihan tuntui, miten iho puhdistui. Puhdistuksen jälkeen kasvoille sai vielä kosteuttavan naamion, jonka annettiin vaikuttaa jonkin aikaa. Lopuksi vielä hieronta niin kasvoille kuin käsillekin ja olo oli melkoisen pehmeä.

kasvonaamio naisen kasvoille kauneushoitolassa

Sain myös hyvät ohjeet ihonhoitoon. Ensinnäkin kasvovesi täytyi ottaa mukaan ihonhoitorutiiniin ja kuorintaa tulisi tehdä kerran viikossa. Sain jopa luvan käyttää ihan rakeisiakin kuorintoja, jotka aikaisemmin olivat minulle kiellettyjä, herkän ihon ja aknen takia. Olenkin nyt pyrkinyt pitämään kiinni ohjeista ja kun kasvohoidosta on nyt kulunut kaksi viikkoa, niin iho on huomattavasti kirkkaampi ja aknearvet vaalentuneet.

Tarkoitus olisikin nyt käydä vähän säännöllisemmin kasvohoidossa, että saisi tämän ihon lopullisesti kuntoon. Paljon on kyllä parempaan suuntaan menty ja kasvohoito antoi hyvän sysäyksen ihon paranemiseen. Vaikka itse tiedänkin paljon kosmetiikasta ja eri tuotteista, niin silti välillä kaipaa ihan ammattikosmetologin vinkkejä. Kosmetologi osaa sanoa juuri minun kasvoille sopivat hoito-ohjeet. Sain myös kotiin näytteet hoidossakin käytetyistä Phytocéane -tuotteista. Kasvohoitoa ei pitäisi ehkä ajatella pelkkänä hemmotteluhoitona, vaan ottaa huomioon myös se, että sieltä saa ne henkilökohtaiset ihonhoito-ohjeet, jotka varmasti jokaiselle olisi tarpeen tietää. Iho myös muuttuu jatkuvasti (kuten minullakin tässä on käynyt), joten hoito-ohjeiden päivitys olisi hyvä tehdä säännöllisin väliajoin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*