Header img

Jännitystä joulun odotukseen kalenterilla

08/11/2017

Kuten viime vuonna, niin myös tänä vuonna tilasin itselleni kosmetiikkajoulukalenterin. Sisältö oli viime vuonna niin huikea, että odotuksen on tälle vuodelle aika korkealla. Tarjolla olikin monia mielenkiintoisia joulukalentereita ja melkein tekisi mieli ostaa vielä toinenkin!

Viime vuonna mulla oli lookfantasticin joulukalenteri ja sen kohokohta oli nimenomaan kyseiseen kalenteriin suunniteltu Illamasquan luomiväripaletti. Hankin siis myös tänä vuonne itselleni lookfantasticin kalenterin ja en millään malta odottaa, mitä tämän vuoden viimeisessä luukussa on. Luonnollisesti aion pysyä pimennossa kalenterin sisällöstä, vaikka halutessani sen hyvinkin helposti netistä löytäisin. En missään nimessä halua pilata joka aamuista yllätystä! Kun vaan nyt pian tulisi joulukuu ja paketteja pääsisi avaamaan.

Tänä vuonna lookfantasticin kalenterina toimii pieni lipasto, jonka laatikoista löytyy pieniä paketteja. Kalenterin teemana on ”Beauty In Wonderland” ja aika ihmemaa -fiilis kalenterista tuleekin. Kuviointi on ihan super kaunis ja ulkokuori vahvaa materiaalia. Kun kalenterin kannen avaa, muodostuu siitä lipaston päälle vielä peili, joten tämän laatikon voi hyvin hyödyntää vielä jatkossakin ja joulun jälkeen siinä säilyttää vaikka meikkejä. Meikkaaminen käykin sitten helposti, kun tavarat on laatikoissa ja laatikon päältä löytyy peili. Todellinen yllätyspaketti!

Hinta oli viime vuoteen nähden aavistuksen noussut, sillä viime vuonna selvisin reilulla 90 eurolla. Tänä vuonna kalenterin hinta on 100€ + toimituskulut*, jotka ainakin itselläni oli 8,99€. Sisältö on kuitenkin arvoltaan yli 330€, joten ei ainakaan tarvitse pelätä pettyvänsä. Kalentereissa luvataan olevan 9 täysikokoista tuotetta sekä 16 matkakokoa. Luukkuja on siis yhteensä 25! Viime vuonna kalenteri myytiin loppuun ja epäilen, että niin käy myös tänä vuonna. Ja kunhan joulukuu koittaa, niin avaan joka päivä Instastoryn puolella luukun. Siellä voi siis seurata, mitä kaikkea kalenterista paljastuu. Oon vaan niin innoissani!

Kosmetiikkakalentereita onkin tänä vuonna ollut runsaasti tarjolla ja jos en olisi ostanut tätä lookfantasticin kalenteria, niin seuraava vaihtoehto olisi varmasti ollut Clarinsin kalenteri. Clarins on kuitenkin ollut jo pitkään yksi mun suosikkimerkki selektiivisestä kosmetiikasta, joten sisältö olisi varmasti miellyttänyt. Hintaa Clarinsin kalenterilla on 99,90€* Stockmannin verkkokaupassa.

Lisäksi NYXiltä tullut Lippie Countdown -joulukalenteri houkuttelee kovasti. Se sisältää NYXin huulituotteita, jotka on tunnetusti todella hyviä. Hinta Lippie Countdown -kalenterilla on 59,90€* Stockmannin verkkokaupassa ja jos en olisi tuhlannut rahojani jo messuilla, niin olisin luultavasti kyllä tämänkin jo kotiuttanut! The Body Shopiltakin löytyy kolmen eri hintaluokan joulukalentereita*, jotka kannattaa myös katsastaa, mikäli itselleen etsii kosmetiikkakalenteria. Niin paljon ihania vaihtoehtoja! ♥

Aiotko hankkia itsellesi jonkun joulukalenterin?

Voit katsoa viime vuoden lookfantastic ”Beauty Secret” -joulukalenterin sisällön tästä postauksesta.

*Affiliatelinkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*