Header img

Tutorial: Meikkisiveltimien pesu

10/11/2017

Postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä

Jos mulla on yksi inhokkihomma, mikä liittyy meikkaukseen, niin se on siveltimien pesu. En tykkää astioiden käsin tiskaamisesta, enkä tykkää siveltimien pesusta. Ongelma on siinä, että siveltimiä pestessä, mun kädet vaan kuivuu ihan hulluna. Se vedellä ja saippualla läträäminen vaan rasittaa niin paljon käsiä, etten nauti siitä ollenkaan. Siveltimiä kertyykin putsausjonoon aina niin pitkään, kunnes puhtaita ei enää ole ja ne on vaan pestävä. Halusi tai ei.

Meikkiopastusiltoja pitäessäni, olen huomannut, että se siveltimien pesu tahtoo vähän muiltakin jäädä ja kaikilla ei tosiaan ole ihan niin valtavaa sivellinkokoelmaa, kuin minulla, vaan yleensä se 1-2 sivellintä. Toisinaan tapaan myös henkilöitä, jotka eivät ole koskaan pesseet siveltimiään. Siinä voi jokainen miettiä kuinka paljon pöpöjä siveltimeen kertyy päivittäisessä käytössä, jos sitä ei koskaan pese.

Päätinkin tehdä blogiini tutorialin siveltimien pesusta ja eleven.fi lähti sponssaamaan postausta Sigman siveltimien pesumatolla sekä puhdistusaineella. Kuvasin tutorialin videolle ja toivottavasti tästä on nyt muillekin iloa ja niitä siveltimiä tulisi hieman useammin pestyä!

Videolla esiintyvät tuotteet:

Sigma Spa Brush Cleaning Mat -pesumatto

Totesin tämän todella käteväksi ja säästää käsien ihoa huomattavasti! Erilaiset tekstuurit tekee siveltimien pesusta näppärää ja materiaali on tosi helppo puhdistaa. Suosittelisin tätä kaikille, jotka pesevät hieman isompia määriä siveltimiä. Nopeuttaa ja helpottaa hommaa ja käsien iho kiittää! Hinta on 29,70€ elevenillä.*

Sigmagic Brush shampoo -pesuaine

Tehokas geeliputsari siveltimille. Meikkijäämät lähti todella hyvin ja tuoksu oli todella mieto. Pumppupullo on loistava ja annostelu onnistuu myös märillä käsillä. Lisäplussaa kauniista pullosta! Tällä lähtee ihan kaikki meikkijäämät ja suosittelen tätä erityisesti niille, jotka eivät ole siveltimiään ihan hetkeen pesseet. Hinta 14,90€ elevenillä*.

Kuinka usein sinä peset meikkisiveltimesi?

Postauksen tuotteet saatu eleven.fi -verkkokaupasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*