Header img

Avon #bereMARKable haaste

01/11/2017

Avon järjesti bloggaajille tosi kivan #bereMARkable haasteen. Haasteen ideana oli toteuttaa kolme erilaista meikkiä Avonin lähettämillä tuotteilla. Oli tosi mielenkiintoista kokeilla Avonin uusia Mark. -sarjan tuotteita ja lisäksi vielä toteuttaa niillä haastemeikit!

Ensimmäisenä haasteena oli "Täydelliset ombre-huulet". Avon lähetti erilaisia huulituotteita, joista sai valita mitä haasteessa käyttää. Toki sai myös käyttää muita tuotteita. Pyrin itse käyttämään haasteissa mahdollisimman paljon Avonin omia tuotteita. Ombre huulet rakentuikin käyttämällä Avonin Mark. Plump It huulipunaa sävyssä Plumping plum (tummempi) ja Avon True Color huulipunaa sävyssä Proper pink (vaaleampi).

Haastekuva

Tässä vielä koko kasvojen meikki haasteen ensimmäisestä osasta:

Haasteen toisessa osassa oli tarkoitus tehdä" täydelliset rokkarisilmät". Tässä olikin sitten jo enemmän haastetta. Paketissa oli erilaisia silmämeikkituotteita sekä ihan huikean hyvä meikkipussukka! Meinasin ensin tehdä meikin paketin mukana tulleella violetilla, mutta päädyin kuitenkin siniseen. Kovinkaan tummia nuo Avonin sävyt ei olleet, mikä siis loi lisähaastetta, mutta tarvitseekos rokkarisilmien välttämättä niin tummat olla, kunhan on asennetta!

Tässä meikissä käytetyt Avon tuotteet:

Mark. 18h Artist Eyeshadow Ink – Infinite teal ja Totally taupe
Mark. Skinny Precision Longwear Eyeliner – Boldest black
Mark. Lipstick – Reddy to go
Glimmerstick Luxe Eye Liner – Pearly

Avon, Mark, Makeup,
Avon Mark. -sarjan tuotteita

Kolmannessa osassa oli tarkoitus tehdä "täydellinen meikki, joka on kuin taideteos". Tämän pystyi ymmärtämään niin monella tapaa. Ensin ajattelinkin, että teen jotain oikein näyttävää ja isoa, mutta inspiraatio iski vähän eri tavoin ja haaste sai uuden suunnan "Breakfast at Tiffany's" -teemalla. Kyseinen kuva on kuitenkin taideteos ja kuvaa hyvin kyseisen aikakauden täydellistä meikkiä.

Kuvaan halusin myöskin mukaan kuvan fiilistä, joten sormien väliin vain sivellin ja hiukset ylös! Lopputulokseen olin ihan tyytyväinen ja tämä olikin ehdottomasti haasteen paras meikki. Meikki sai nimen "Breakfast at Avon's"

Myös sivellin on Avonin!

Tässä meikissä käytetyt Avon tuotteet:

Mark. 18h Artist Eyeshadow Ink – Lasting lilac
Mark. Skinny Precision Longwear Eyeliner – boldest black
Mark. Nude Matte Meikkivoide – Nude
Mark. Intense Kohl Longwear Eyeliner – Deep violet
Mark. Powder Blusher – Candy Flush
Mark. Plump it -huulipuna – Rebel red

Haasteeseen osallistuneiden kanssa onkin menossa nyt kilpailu, jossa voittaja saa kylpylälahjakortin. Sen lisäksi Avonin oma raati valitsee osallistuneista yhden, joka voittaa studiovalosetin! Mukana on tosi taitavia meikkaajia, jotka ovat loihtineet upeita meikkejä haasteeseen. Äänestämässä voi käydä TÄÄLLÄ ja useampaa osallistujaa saa äänestää! Jokaista haastetta äänestetään erikseen, joten kannattaa käydä antamassa äänensä kaikissa kolmessa kategoriassa. Olen todella kiitollinen, mikäli klikkaat äänesi myös minulle! ♥

Mitä mieltä olet mun haastemeikeistä?

Postauksen Mark. tuotteet sekä sivellin on saatu Avonilta, muut tuotteet ostettu itse.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*