Header img

Glitteriöverit sunnuntain kunniaksi

02/02/2014

Mites ois pienet glitteriöverit? Sain nimittäin juuri Fräuleinille tekemäni tilauksen, joka sisälsi 45kpl glitterpaketin. Nämähän on alunperin tarkoitettu kynsiglittereiksi, mutta sivuilla luki että voi käyttää myös kasvoilla ja vartalolla. Itseasiassa paketeissa oli yhteensä 48 glitterpurkkia, mutta muutamat sävyt olivat tosiaan aika lähellä toisiaan, joten siksi lienee nimetty 45 kpl paketiksi. Lisäksi tilasin nestemäisen rajauskynän, jota en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Hintaa glittereille tuli 9€ ja rajauskynä maksoi vajaa 3€.

Musta nää on kivan värikkäitä nää Fräuleinin paketit. Kivan pirteitä!

Glitterit paketeista otettuna. Yritin jaotella niitä hieman sävyjen mukaan. Kahden ylimmän rivin, eli punaisten ja violettejen sävyt ei oikein tässä näy kunnolla, kun heijastui sen verran tuota valoa.

Ah, Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Osa noista on selvästikin hienojakoisempia kuin toiset glitterit. Näillä saa ainakin hyvin paljon vaihtelua aikaan.

Piti tottakai heti päästä testaamaan näitä silmäluomilla, joten valitsin nämä kaksi sävyä käytettäväksi. Pohjalle laitoin Sleekin paletista valkoista ja sinistä ja siihen päälle Elfin glitter primeria ja tietysti näitä glittereitä. Kyllä nämä aika kovasti karisi laiton yhteydessä, mutta sai helposti kyllä myös putsattua silmien alta.

Ja tässä lopputulos:

Vähän on vielä treenattavaa tuossa glitterin kiinnityksessä, mutta Elfin glitterprimer on kyllä pitänyt glitterit hyvin paikallaan jo reilu 4 tuntia. Ei ole paakkuutunut yhtään luomivakoon. Pohjalla on toki myös Too Faced, mutta glitter primerin laitoin vasta luomivärin levityksen jälkeen.

Mitäs tykkäät?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*