Header img

Artdeco Pikkujoulumeikki

29/11/2015

Pikkujoulukausi on startattu, joten mikäs olisikaan sen parempaa kuin esitellä edes yksi pikkujoulumeikki blogissa tänä vuonna. Meikki on tehty pääasiassa Artdecon meikeillä, joita sain testattavaksi. Artdecolla on aivan ihania meikkituotteita ja varsinkin nämä tämän talven viileät Arctic Beauty -sarjan tuotteet olivat kaikki kovasti mieleeni. Ei kai ihmekään, kun joukossa on shimmeriä ja glitteriä!

Jokainen tuote jota kokeilin oli mieleeni. Värisävytkin osuivat niin nappiin näissä tuotteissa, ettei olisi paremmin voinut olla. Luomet pohjustin vaaleanpunaisella Glam Vintage Shimmer Cream voiteella, joka teki luomiväriin ihanan hohdon. Sävy on nro 8 Starlight Rosé ja tuote on hajusteeton. Pohjusteena käytettynä, tämä tekee myös luomiväristä intensiivisemmän. Lisäksi tätä voi käyttää esimerkiksi poskipäille tai kulmaluulle, tuomaan korostusta tai ihan vain sellaisenaan luomilla. Päälle laitoin sitten Artdecon luomivärejä sävyssä: 97 ja 205. Luomivärit olin saanut Artdecon 30v synttäreiltä.

 

 

Artdeco Glam Vintage Shimmer Cream 8 Starlight Rosé

ArtDeco luomivärit 97 ja 205

Rajauksen tein sensain nestemäisellä rajauskynällä ja päälle laitoin Artdecon Glam Stars glitterlineria sävyssä 10 Moonlight. Linerista tuli todella hyvin glitteriä ja mustan rajauksen päällä se näyttikin todella hyvältä. Jokunen glitter tarttui myös ripsiin ja teki niihinkin hauskaa kimallusta. Yläripsirajan rajasin Artdecon kestosuosikillani Soft Eye Llinerilla. Opin muuten juuri viime viikolla, että tuota yliripsien rajausta kutsutaan tightlineksi.

Huuliin laitoin myöskin Arctic Beauty kokoelman Glam Stars huulikiiltoa sävyssä 35 Frozen Flower. Koostumus oli loistava ja huulikiilto antoi juusi sopivasti kiiltoa huulille. Sävyäkin se antoi hieman, joten pohjalle ei välttämättä olisi tarvinnut edes huulipunaa. Olen varma, että huulikiilto tulee ainakin jokapäiväiseen käyttöön, sen verran kivan sävyn se antoi.

Artdeco Glam Stars Lip Gloss 37 Frozen Flower

Tykkäsin meikistä ihan hirveästi, enkä olisi millään halunnut pestä sitä pois. Olen varma, että monet noista tuotteista tulee jatkuvana käyttöön. Erityisesti tuo shimmervoide sekä huulikiilto. Artdecon tuotteita voi ostaa hoitoloista ja lähimmät hoitolat voi käydä etsimässä täältä. Mitäs te tykkäätte? Eikö ole ihania kimaltavia tuotteita?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*