Header img

Syyskuun Boxycharm ja Lokakuun LF Beauty Box

31/10/2018

Youtuben puolelle on tipahtanut jo parikin uutta videota ja nyt olisi aika tehdä myös blogin puolelle kirjoitetut versiot. Kyseessähän on siis hieman rästissä olleet unboxing -videot. Nyt päästään siis kurkkaamaan lokakuun lookfantastic Beauty Boxiin sekä syyskuun Boxycharmiin. Lokakuun Boxycharm onkin matkallaan ja toivottavasti saapuu pian!

Postauksessa mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä. Lookfantastic boxi saatu PR-tuotteena, Boxycharm ostettu itse.

Aloitetaan syyskuun Boxycharmista. Tällä kertaa boxin aiheena oli Wild Flower ja tuotteet vaikutti olevan jollain tavalla luontoa lähellä, ainakin ulkonäöllisesti. Jälleen kerran boxin sisältö oli huikea, vaikka kieltämättä ei ollut parhaita mahdollisia boxycharmeja.

Syyskuun Boxycharm 2018

Boxi sisälsi:
Laura Geller – Baked Blush-n-brighten poskipuna $28
Butter London – Stroke of wow roll on liner $19
Alamar Cosmetics – Ojitos Brush set $18
Pretty Vulgar – Nightingale Smokey Eye luomiväripaletti $35
Hank & Henry – Liquid Lipstick – Petal Pusher $17
Arvo yhteensä: $117

Yksi suosikki oli ehdottomasti tuo hurjan kaunis Laura Gellerin poskipuna, jota voi huoletta sutia vaikka vähän enemmänkin. Pigmenttiä on nimittäin maltillisesti. Toinen suosikki oli tietysti siveltimet. Vaikka siveltimiä alkaakin jo olla melkoinen kasa, niin koskaan ei voi olla liikaa! Myös nestemäinen huulipuna yllätti söpöydellään, vaikka mattakoostumukset ei ole mun lemppareita.

Laura Geller Baked Blush-n-brighten poskipuna

Pretty Vulgarin luomiväripaletti oli vähän plääh. Periaatteessa tosi käytännölliset sävyt, mutta koostumus ei ollut mun suosikki. Vähän kuivan ja karisevan oloiset, vaikka itse pakkaus on toki todella kaunis. Villinä korttina oli Butter Londonin "pitsaleikkuri" eyeliner, joka oli mielenkiintoinen tuote. Harmillisesti vähän hankala käyttää, mutta kaipa sen oppisi, jos useammin käyttäisi.

Mitä mieltä olet syyskuun Boxycharmista?

Sitten lokakuun lookfantastic Beauty boxiin! Sisällä oli monta mielenkiintoista tuotetta ja ainakin itse tykkäsin tämän kuun boxista! Aiheena oli tällä kertaa Hidden Gems, eli karkeasti suomennettuna salaiset jalokivet.

Lokakuun lookfantastic Beauty Box sisälsi:
Ahava Mineral Body Lotion vartalovoide 40ml, n.5,45€
Monuskin – Night Renewal Complex voide 30ml, n. 31,20€
Talika – Bubble Mask kasvonaamio 9,95€
Dr. Lipp – Tint – sävytetty huulivoide – Elderberry
Pari – Ageless Throat & Decolletage voide 15ml, n.8,70€
Pixi – Fresh Face Blush – poskipuna – Beachrose

Parille tuotteelle en siis äkkiseltään löytänyt hintaa, mutta siitä huolimatta sisältö ylitti boxin hinnan reilusti. Omia suosikkeja boxin tuotteista oli tuo Talikan Bubble Mask sekä Prain decoltee voide. Oon jo pitkään halunnut testata tuollaista vaahtoavaa naamiota, joten nyt tuli siihenkin mahdollisuus. Prain voide taas tulee mulle tarpeeseen, koska nukun kyljelläni, niin decoltee jää aika ruttuun yön aikana ja aamuisin onkin aikamoiset uurteet siinä. Jospa tämä sitten auttaisi, kun lupaa tuloksia jopa seitsemässä päivässä! Tätä täytyy siis testata ennen ja jälkeen kuvien kera.

Ahavan voide tuli myöskin tarpeeseen kun talvi on ainakin alkanut jo minun ihoa rokottamaan kuivuudellaan. Meikkituotteet on myös aina kivoja, joten pisteet myös Pixille. Tuo huulivoide ei nyt ehkä ihan ollut mun suosikkeja, vaikkakin siinä on hauska koostumus ja kiva väri. Monuskinin voiteen tuoksu (tai tuoksuttomuus) ei oikein miellyttänyt, joten en ainakaan kovin hanakasti siihen tartu.

Mitä tykkäsit lookfantasticin lokakuun boxin sisällöstä?

Mikäli innostuit tilaamaan boxeja, niin Boxycharmin pääset tilaamaan tästä ja lookfantasticin boxin täältä*. Boxycharm ei lähetä boxeja suoraan suomeen, joten tilaus tulee hoitaa Shipiton* kautta.

Loppuun vielä videot molempien boxien unboxingista, jos haluat nähdä tarkemmin tuotteiden testausta:
Boxycharm:

Lookfantastic:

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*