Header img

Swatch – Meikki-inspiraatio iski

29/01/2018

Joskus meikki-inspiraatio iskee ihan yllättäen. Niin kävi tällä kertaa, kun lauantai-iltana suihkussa ihan vain yht'äkkiä sain inspiraation meikkiin, jossa silmän alapuolella on ikään kuin luomivärin swatchaus. Swatch on siis nimitys luomivärin testipiirrosta, jossa luomiväriä on levitetty iholle, jotta voidaan arvioida sen pigmenttisyyttä ja sävyä iholla. Jo heti alkuun oli selvää, että keskelle tulee violettia ja reunoille sinistä, joka sitten häivyttyy ulospäin.

Pelkistetty versio. Ei luomivakovarjostusta.

Yön yli nukuttuani aloin tekemään meikkiä. Ajatuksena olisi, ettei luomille tulisi juuri mitään, vaan koko meikin ajatus olisi tuo swatch viiva silmäkulmassa. Hieman tuskastuneena tosin aloitin homman, sillä silmäkulmat punoitti aika lailla, koska iho on nyt niin kuiva. Pikapelastuksena käytin Instant Effectsin silmänympärysvoidetta, joka on muuten oikeasti aika hyvä apu, jos tarvitsee näkyviä tuloksia. Se tasoittaa juonteita ja kosteuttaa ihoa. Vaikka Urban Decayn Primer Potion Eden, jota käytin pohjusteena, kuivatti vielä lisää ihoa, niin ei se onneksi ihan katastrofi ollut.

Luomivakovarjostus lisätty.

Asettelin teipit silmän alapuolelle, jotta saisin swatchini reunat tasaiseksi. Taputtelin pohjalle NYX Cosmic Metals Gel lineria sävyssä 02 Infinite Star, joka siis toimi tässä loistavasti pohjana. Päälle sitten laitoin NYX roll on shimmeriä sävyssä 09 Purple, jotta keskelle sai sen haluamani violetin värin. Reunoille sitten häivyttelin NYX Ultimate Brights paletista sinistä sävyä, joka ei ehkä ihan ollut juuri sen sävyinen kuin olisin halunnut, mutta asettui hyvin geelilinerin päälle.

En voinut malttaa mieltäni, joten töpöttelin vielä valkoisia pilkkuja swatchiini NYX White Liquid Linerilla. Ripsiin sudin Too Faced Better Than Sexiä violetissa sävyssä ja luomille laitoin vain neutraalin sävyistä luomiväriä. Luomiväri tosin myöskin tahtoi kuivattaa luomea, joten taputtelin päälle vielä lisää silmänympärysvoidetta ja toivoin, ettei ihon kuivuus liikaa erottuisi kuvasta. Kyllä on vähän hankalaa tämän korppuihon kanssa meikkailla tällä hetkellä.

Gel liner lisätty.

Halusin vielä viedä meikkiä eteenpäin ja tein pientä luomivakovarjostusta luomille. Sen jälkeen tein vielä silmiin vähän rajausta tuolla samalla geelilinerilla, jolla olin pohjustanut swatchinkin. Tietyllä tapaa tykkäsin meikistä ihan pelkistettynä, mutta on se kuitenkin viimeistellymmän näköinen, kun siihen on lisätty rajaus.

Tein myös vähän huulikokeiluja ja laitoin huulille Colourpopin My Little Pony sarjan nestemäisiä huulipunia sävyissä Pin Wheel ja Leon Drop. En kuitenkaan pitänyt lopputuloksesta, joten päätin vielä sotkea lisää ja rullailla huulille NYX roll on shimmeriä sävyssä Purple, eli sitä samaa siis jota löytyy myös silmäkulmasta. Huulet oli hauskat, vähän hehkuvan näköiset, mutta en ole aivan varma tykkäänkö niistä. Ainakin ovat erilaiset!

Tällaisia puuhasteluja tein eilen. Mikä versio meikistä on sinun mielestä paras?

Käytety tuotteet:
Urban Decay – Eyeshadow Primer Potion – Eden
Lumene – Nordic Chic Euebrow Pencil – 2
NYX Professional Makeup – Cosmic Gel Liner – Infinite Star
NYX Professional Makeup – roll on shimmer – Purple
NYX Professional Makeup – White Liquid Liner
NYX Professional Makeup – Ultimate Shadow Paltte – Brights
Too Faced – Better Than Sex mascara – Purple
Make Up Forever – Ultra HD foundation – Y225
Colourpop x My Little pony – Ultra Matte Lip – Lemon Drop & Pin Wheel
NYX Professional Makeup – Duo Chromatic Illuminating Powder – Lavender Steel
Make Up Store – Blush – Shimmer Dynasty

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*