Header img

Sateenkaarimeikki

01/04/2015

Tällä kertaa esittelyssä se pakollinen juttu, kun on ostanut Sleekin Ultra mattes V1 paletin, eli siis sateenkaarimeikki!

Jälleen kerran olen järkyttyneen tyytyväinen Sleekin pigmentteihin. Miten näin edullisesti voi saada näin hyvät pigmentit? Värijärjestys silmämeikissä ei kyllä ollut alusta asti selkeänä mielessä, vaan oranssin jälkeen piti hetkeksi pysähtyä miettimään, että minkä laitan seuraavaksi. Fiksumpaa olisi varmaan ollut laittaa oranssin jälkeen pinkki, sitten violetti, sininen ja vihreä, mutta teinpäs sittenkin näin!
 

Pohjustin luomet ensin Fräulein38 valkoisella geelilinerilla (jota olen siis hyvällä menestyksellä käyttänyt luomivärinpohjusteena). Kirkkaat värit kun saa parhaiten esille valkoisella pohjalla. Erityisesti sininen on haastava, sillä se kääntyy helposti ihon päällä vihreäksi. Valkoinen pohjuste ratkaisee siis värien vääristymisongelman! Pikkuisen oli taas haastetta mattavärien häivytyksessä, eikä sitä helpottanut sekään, että oli bussiin kiire! Niinpä vimpan päälle viimeistely nyt vähän jäi, mutta kyllä se silti ihan kivalta näyttää, vai mitä? Tähän olisi kyllä nyt ollut joku sininen tai violetti ripsiväri ihan omiaan!

Tällaiset meikit saa kyllä aina olon pirteäksi! Sieltä se kesä on kovaa vauhtia jo tulossa!
Toivottavasti teitä ei ole jekutettu pahasti tänään. Itse olen ainakin hirveän skeptisellä tuulella aina aprillipäivänä! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*