Header img

Pari ponimeikkiä – Colourpop x My Little Pony

22/01/2018

Marraskuussa esittelin Colourpopin My Little Pony meikit blogissa ja nyt olisi luvassa sitten kaksin kappalein valmiita meikkejä, joissa käytin noita ponimeikkejä. Hullaannuin tosiaan meikeistä sen verran, että tilasin koko setin. Meikit on osoittautuneet tosi laadukkaiksi, enkä ole katunut ostoksiani. Oli myös huippua päästä kokeilemaan Colourpopin tuotteita, sillä merkkinä se on mulle ollut melko tuntematon.

Ensimmäisen meikin tein heti silloin kun sain meikit ja käytin siihen paletin sävyjä Starshine ja Minty. Oranssia ja pinkkiä siis.

Huulilla oli Ultra Glossy Lip -huulikiilto sävyssä Flutter Valley.

Otin myös muutamia kokokasvokuvia, kun ulkona paistoi vähän aurinkokin. Iho vain oli tuolloin vielä aknen takia kurjassa kunnossa, mutta hiuksissa olevat raidat ja ”Unicorns are real” -paita kruunaa kokonaisuuden. Poskilla on kokoelman highlighter sävyssä Starflower.

Toisen meikin teinkin sitten myöhemmin, joten ihokin oli jo vähän paremmassa kunnossa. Tämä meikki oli myös ehkä hieman enemmän mieleeni ja onnistuneempi, kuin ensimmäinen ponimeikki.

Luomilla on sävyt Butterscotch ja Twilight. Vaaleampi violetti on NYX professional makeupin paletista.

Huulilla on vaaleanpunaista huulipunaa ja päällä Ultra Glossy Lip huulikiilto sävyssä Ponyland ja poskilla highlighter Trickles.

Sellaisia ponimeikkejä syntyi Colourpopin My Little Pony meikeillä. Kummasta meikistä tykkäät enemmän?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*