Header img

Nettiostoksia

20/02/2012

Flunssa on vaivannut nyt jo viikon ajan ja ääni on pahasti paineessa. Oikeastaan pahimmillaan ääni oli todella käheänä, nyt vain hieman matala. Toivon mukaan pahin flunssa on jo ohi ja pian alkaisi parantumaan. Ei oikein jaksaisi näin puoliteholla olla liikenteessä. Kuitenkin piristystä flunssaan sain torstaina, kun Espritin nettikaupasta tilaamani tuotteet olivat tulleet postiin. Kävin tottakai ne flunssaa uhmaten hakemassa, kun ei tuohon lähipostille nyt kovin pitkä matka ole.

Paketissa oli pitkään odotettu talvitakki, sillä edellinen on ollut käytössä jo kuutisen vuotta ja alkaa kyllä tosiaan olla sen näköinenkin. Tässäpä kuvaa uutukaisesta takista. Takki on untuvatakki, jonka hupussa on tekoturkisreunus.

Todettu käytössä lämpimäksi. Oikeastaan kevyemmillä pakkasilla jopa liian lämmin 🙂 Mutta mieluummin kuuma kuin kylmä!

Lisäksi paketissa tuli harmaa perushuppari, joka on hieman löysempää mallia ja yltää pepun päälle. Mukavan rento huppari. Siitä minulla ei nyt ole kuvaa.

Lisäksi tilasin korvikset, koska niille ei jäänyt paria euroa enempää hintaa.

Kaikki tuotteet olivat alennuksessa, joten huonoa omaatuntoa ei tarvinnut shoppailusta tuntea. Espritin verkkokauppa onkin välillä aika petollinen paikka, kun myynnissä on vaikka mitä kivaa! Lisäksi luotan Espritin laatuun, verrattuna moniin halpaketjuihin. 🙂

Semmosta tällä kertaa. Toivotaan että flunssa pian paranee, niin voisin tänne taas jotain kivaa keksiä. Olisko meikkiohje toiveita? 🙂 Ainakin arvonnassa oli toivottu silmien rajauksesta asiaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*