Header img

Muiden meikkausta ja päin vastoin

11/04/2018

Tänään haluaisin esitellä teille muutamia meikkejä, joita olen tehnyt muille ja postauksesta löytyy myös pari meikkiä, joita joku toinen on tehnyt minulle. Rakastan muiden meikkaamista ja on aina ihanaa päästä tekemään meikkiä jonkun toisen kasvoille. On ihanaa päästä miettimään, mitkä sävyt voisivat toimia toisen kasvoilla ja miettiä eri tyyliä meikkaukseen. Jokaisella meikkaajalla on se tietty kädenjälki, jonka oppii aika nopeastikin tunnistamaan.

Galaxy -meikki

Ensimmäisenä jo viime keväänä tekemäni Galaxy -meikki, jonka tein ihanalle Jennille. Jenni kirjoittaa blogia Sadepisaroita niitynkukkasilla, josta löytyy paljon inspiraatiota muotiin ja häikäisevän upeita kuvia. Galaxy meikki toimi myös loistavana harjoituksena, ennen kuin toteutin oman Galaxy meikkini Ben Nyen meikkauskilpailua varten viime vuonna.

Kevätmeikki

Viime vuoden keväällä meikkasin myös Vilmaa, joka kirjoittaa byVilma blogia. Vilman blogissa käsitellään hyvinvointia, perhe-elämää ja sisustusta. Upeita kuvia ja paljon hyvää asiaa! Suosittelen vilkaisemaan. Vilman meikissä näkyy hyvin viimekeväinen innostukseni oranssiin meikkiin, jollaisen toteutin myös itselleni myöhemmin.

Juhlameikki

Blinger Shimmer -blogin Mira asteli meikkipenkkiin helmikuussa. Miran blogi on kosmetiikkablogi, jossa nykyään käsitellään paljon tuoreen äidin ajatuksia ja vauva-arkea. Meikistä halusin tehdä vahvan juhlameikin ja Miran kauniita silmiä oli ihana meikata!

Sen lisäksi, että rakastan muiden meikkaamisesta, niin olen aina myös super innoissani, jos pääsen jonkun toisen ammattimeikkaajan tuoliin itse meikattavaksi. Omaan meikkaustyyliinsä urautuu niin helposti, että on aina huippua nähdä, miten joku toinen meikkaisi minut. Siitä voi aina myös oppia omaan meikkaukseen jotain uutta, niin kuin monesti on käynytkin!

Viime vuoden puolella kävin, MaittaLy -blogin, Maitan meikattavana. Maitan blogi on myöskin kosmetiikkablogi, josta löytyy upeita meikkikuvia sekä mielenkiintoisia tuotearvioita. Haastetta meikkiin teki se, että tulin meikattavaksi suoraan ensimmäiseltä ihotautilääkärikäynniltäni, joten akne oli pahimmillaan silloin. Maitta sai kyllä todella taitavasti aknen piiloon ja meikistä tuli UPEA! Niin taidokkaasti tehty! Kuvat on otettu päivän lopuksi kotona, joten meikki on ollut kasvoilla jo usean tunnin ajan.

Lisäksi nyt alkuvuodesta Helsingissä käydessäni pääsin piiiitkästä aikaa MizzAnnien meikkipenkkiin. Annie työskentelee nykyisin Helsingin Stockmannilta, joten jos taidokas meikkaus kiinnostaa, niin kannattaa suunnata sinne Annielle aikaa varaamaan. Anniella on aivan uskomattoman paljon tietoa eri tuotteista, joten löydettiin meikkiin juuri ne mulle sopivat tuotteet, vaikka Isotretinoinin kuivattama iho onkin aika haasteellinen. Meikistä tuli ihanan pehmeä ja upea!

Kylläpä oli ihanaa olla toisten meikattavana! Paljon uusia vinkkejä ja tekniikoita opin molemmilla kerroilla, joita voin taas jatkossa itsekin hyödyntää. Pikkuhiljaa taas meikki-inspiraatiota olen itsekin kerännyt ja katsotaan kenen kasvot saisin seuraavaksi ”uhriksi” meikkauspenkkiin. Meikkaaminen on vaan niin piristävää ja ihanaa!

Mitä mieltä olet postauksen meikeistä?

Synttäriviikon arvontapalkinnot lähtevät matkaan viimeistään ensi viikon alussa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*