Header img

Meikkikeikkaa ja kevättä

28/03/2012

Tänään olin tekemässä meikkejä eräässä firmassa. Tein meikkejä yrityksen työntekijöille, joista otettiin kuvat firman nettisivuille. Yksityisyyssyistä, en viitsi mainita yrityksen nimeä täällä, mutta voin kertoa, että tuli tehtyä ainakin parille kymmenelle naiselle meikit tänään. Osa oli onneksi tehnyt jo itselleen pohjaa, mutta toisilla taas ei ollut meikkiä ollenkaan. Apunani minulla oli onneksi toinenkin meikkaaja (jolla oli siis sama määrä meikattavia). Aikaa meikkeihin piti olla noin 10minuuttia, mutta aikataulujen venyessä jäi myös meikkaamiseen enemmän aikaa.

Tässä kuvaa ”työpisteeltä”. Pahoittelen laatua, sillä se on otettu kännykälläni.

Päivä oli pitkä, mutta kuitenkin myös jännittävä, sillä niin lyhyessä ajassa tuli monia erilaisia kasvoja meikattavaksi. Muknan minulla oli tottakai meikkipakkini ja siveltimet. Voisinkin tähän lisäksi laittaa kuvan meikkipakistani, jonka sain koulusta. Meikkipakki kuului koulu hintaan ja se sisälsi myös jonkun verran Make up storen tuotteita. Olen kyllä ostanut paljon lisää paljonkin, joten siksi pakkini on niin täynnä. Lisäksi kuvassa on vain puolet pakistani, sillä sen saa jaettua kahteen osaan. En kuitenkaan vielä ole nähnyt tarpeelliseksi kuljettaa koko pakkia.

Siveltimet minulla on vielä toistaiseksi meikkipussissa, mutta tarkoituksena olisi ostaa niille kunnollinen säilytysputki, jotta niiden kuljettaminen ja käyttäminen olisi kätevämpää.

Kevään kunniaksi liitän lopuksi tähän kuvan, jonka otin oman huoneeni ikkunasta. Viikonlopun huonoista sääennusteista huolimatta, ainakin muuttolinnut alkaa pikkuhiljaa palata. Älkää kysykö mitä lajia nuo ovat 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*