Header img

Kaupunkipäivä Jeffin kanssa

29/03/2012

Koulussa harjoiteltiin tänään Draq-meikkiä, mikä olikin oikein kiva meikki tehdä. Sai käyttää värejä, irtoripsiä ja tehdä isoa meikkiä. Hieman oli vaikeuksia meikin tekemisessä, sillä malli ei ollut kovinkaan naisellisen näköinen. Iso kiitos kuitenkin tälle kaverille, joka suostui tulla meikattavaksi!

Koulun jälkeen kiertelin luokkakaverini Jeffin kanssa kaupungilla ja tulipahan ostettua itselle valmistujaismekko. Sen verran voin paljastaa, että se on pinkki! (Yllätys!) Todettiin sitten kauppojen kiertelyn jälkeen, että on nälkä ja mentiin syömään sushia City-centerissä sijaitsevaan sushipaikkaan. Ja käytin sitten elämäni ensimmäistä kertaa syömäpuikkoja!

Sushin jälkeen tuntui siltä, että vatsaan vielä mahtuisi jotain makeaa joten suunnattiin Esplanadille Ben&Jerry’s jäätelökioskiin! Myönnän, etten ollut koskaan aikaisemmin syönyt Ben&Jerry’s jäätelöä ja kokemuksen jälkeen en yhtään ihmettele, että ne ovat niin suosittuja!

Jeffin blogia voi käydä lukemassa täällä: http://jennifer1990.spotlife.se/
Hän kirjoittaa blogiaan ruotsiksi, mutta jopa minä ymmärrän siitä suurimman osan 🙂 Lisäksi hänellä on paljon kuvia koulupäivistämme, joten kannattaa käydä kurkkaamassa 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*