Header img

Marraskuun lookfantastic Beauty Box

02/12/2018

Marraskuun lookfantastic Beauty Box tuli hieman myöhemmin kuin yleensä, sillä se pääsi perille vasta marraskuun puolen välin jälkeen. Black Friday postaukset viivästytti vielä videon editoimista, mutta tässä se viimein on! Marraskuun boxi oli kyllä todella hyvä, enkä malta millään odottaa, mitä joulukuun boxista paljastuu!

Tein perinteisesti Unboxing videon boxista ja käyn vielä pikaisesti sisällön läpi täällä bloginkin puolella. Video löytyy postauksen lopusta.

Boxi saatu pr-näytteenä. Postauksessa mainoslinkkejä, jotka merkattu *-merkillä.

Marraskuun Boxi sisälsi:
Marraskuun Elle
Bubble T – lookfantastic Dark Wonder kylpypommi
Laura Geller – Baked Gelato Swirl Illuminator – Gilded Honey
REN – Evercalm Global Protection päivävoide
Mellow – Precision Pen eyeliner
Elemis – Papaya entsyymikuorinta
Contour Cosmetics – Matte Liquid Lipstick

Boxissa oli tällä kertaa jopa kolme meikkituotetta ja mulle meikkituotteet on aina niitä suosikkeja. Olinkin siis tosi tyytyväinen tähän boxiin. Tuo Laura Gellerin Highlighter on ihanan sävyistä ja sopi loistavasti pikkujoulukauteen. Eyelineria en itse pääse käyttämään, mutta ainakin päällisin puolin se näytti todella hyvältä. Huulipunan hylsy oli mielestäni hieman "halvan" näköinen, sillä se oli muovia ja itse hylsyssä oli vain teipattuna ainesosalista. Kuitenkin sisältö vaikutti erittäin hyvältä, joten ei pidä torpata pelkän ulkokuoren takia. Molemmat ihonhoitotuotteet osui nappiin ja on juuri sellaisia, mitä käytän, joten niitä on kiva päästä kokeilemaan. Kylpypommikin oli kiva, mutta harmillisesti ammetta meiltä ei löydy. Onneksi kylpypommeja voi murustaa vaikka jalkakylpyyn!

Kaiken kaikkiaan siis todella hyvä boxi, johon olen oikein tyytyväinen. Joulukuun boxia odotellessa! Joulukuun boxin pääsetkin tilaamaan lookfantasticin sivuilta* ja lookfantasticin Beauty Box on muuten myös aika mahtava joululahjaidea!

Tässä vielä video boxin avauksesta:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*