Header img

Lokakuun Boxycharm

03/12/2018

Kaksi edellistä Boxycharm boxia on olleet vähän vähemmän mielenkiintoisia (vaikka siis tosi hyviä tuotteita niissäkin on tullut), mutta tämä lokakuun boxi kyllä taas nousi takaisin sille normaalille Boxycharm tasolle ja oli aivan mieletön! Aiheena oli Alter Ego ja teema oli selkeästi musta-valkoinen. Jotenkin aina silmää miellyttää, kun on mietitty kokonaisuutta myös värien suhteen. Postauksen lopussa myös perinteinen unboxing -video!

Postauksessa mainoslinkkejä, jotka merkattu *-merkillä.

Lokakuun Alter Ego Boxycharm sisälsi:
Farmacy Beauty – Green Clean voideputsari, $22
Dermovia – Lace a peel Black Bamboo Charcoal Peel off naamio, $30
It Cosmetics – Superhero ELastic Stretch Volumizing ripsiväri, $24
Kat Von D – Everlasting Liquid Lipstick – Lovesick, $20
Pür – Midnight Masquerade meikkipaletti – $38

Oikeasti boxissa ei ollut mitään, mistä en olisi pitänyt. Paletti oli jälleen kerran Pürilta ja olisi kiva saada välillä taas muitakin merkkejä mukaan, vaikka Pürilla hyvät pigmentit onkin. Ihan ykkössuosikkeja oli ehdottomasti tuo voideputsari sekä Kat Von D:n huulipuna, sen sävykin oli juuri täydellinen. En millään malta odottaa marraskuun boxia. Joulukuuksi tilasinkin sitten Boxy Luxen, joka on suurempi ja vielä hienompi kuin normaali Boxycharm. Se ilmestyy 4 kertaa vuodessa, mutta koska se on suurempi ja arvokkaampi, niin siitä tulee luultavasti myös tullimaksuja. Katsotaan kuitenkin miten sen kanssa käy, kunhan se tammikuun puolella saapuu.

Eikö ollut upea boxi taas! Jos muuten innostuit tilaamaan Boxycharmia*, niin se onnistuu Shipiton* kautta. Eli suoraan sitä ei Suomeen lähetetä. Oon yllä ollut supertyytyväinen tähän boxiin, sillä postikuluineen sille tulee hintaa yleensä alle 30e ja sisältö on aina niin mahtava!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*