Header img

Maria Glow testaa: T-paitakiharat

11/01/2017

Pinterestistä, Instagramista ja YouTubesta löytää jatkuvasti uusia villityksiä ja ohjeita erilaisiin kauneudenhoitotoimenpiteisiin. Päätinkin nyt aloittaa uuden postaussarjan ”Maria Glow testaa”, jossa testaan löytämiäni kauneudenhoitokikkoja ja jaan kokemukseni täällä blogissa. Ihan ensimmäiseksi testaukseen pääsee t-paitakiharat, jonka ohjevideon taisin bongata joskus YouTubesta. Jos haluat videon katsoa, niin siihen voit klikata tästä: Donata Whiten – Curly Hair Routine | How to ”Plop” Your Hair. Videota on katsottu yli 18 miljoonaa kertaa. Tarkoituksena on siis sitoa hiukset päähän t-paidalla ja saada aikaan kiharat.

Harjasin ensin pyyhekuivat hiukset ja sen jälkeen laitoin niihin reilusti muotovaahtoa. Kaikki muut muotoilusuhkeeni oli tarkoitettu nimenomaan lämpökäsittelylle, joten muotovaahto oli varmasti tässä kohtaa paras vaihtoehto. Levitin t-paidan tuolille ja asettelin hiukset t-paidalle siten, että niihin tulisi kiharaa. Sidoin t-paidan videon ohjeiden mukaan ja menin nukkumaan.

T-paitaturbaani, tästä tulee niin tyttö ja helmikorvakoru vibat

T-paidan kanssa oli itseasiassa ihan miellyttävä nukkua. Olen aikaisemmin käyttänyt kiharruspatukoita, joiden kanssa pään asentoa joutuu hieman asettelemaan. Mutta pakko myöntää että ihan pikkuisen nauratti tämä look, jonka t-paidan kanssa saa aikaiseksi. Mutta mitäpä sillä kotona on väliä, jos vaikka vähän onkin vinksahtaneen näköinen t-paitaturbaaninsa kanssa.

Aamulla sitten jännityksellä avasin käärön ja alta paljastui vienot kiharat. Kiharat ei nyt ihan olleet sellaiset kun videolla. Ehkä minulla on hieman liian lyhyet hiukset ja onhan ne myös piikkisuorat. Toki laineikasta kiharaa on havaittavissa, mutta lähinnä hiukset näyttää sotkuisilta. Lisäksi hiukset jää märän näköisiksi, toisaalta ihan hauska surffilook, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan omaa silmään miellyttänyt. Ilmavuutta ja kuohkeutta tällä kyllä saa hyvin hiuksiin!

Valmiit t-paitakiharat

Kovinkaan kestävät kiharat tällä menetelmällä ei kuitenkaan tule, sillä jo pieni sormin harominen sai kiharat oikenemaan. Ehkä muotoilusuihke voisi olla tehokkaampi, kuin muotovaahto, mutta enemmän tässä nyt on varmaan vaikuttanut hiuslaatu. Sanoisin, että minun kohdallani tämä systeemi on melko floppi, mutta voisin kyllä kuvitella että luonnonkiharalle ja taipuisammalle hiukselle tällä saisi paremmin kiharat.

Oletko jo kokeillut t-paitakiharoita?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*