Header img

Maaliskuun Boxycharm

02/05/2018

Pitkästä aikaa Boxycharm postaus! Boxihan tuli mulle jo useampi viikko sitten, mutta videon ehdin editoimaan vasta nyt. Kesälomaan on vajaa kuukausi aikaa ja boxin aihe "Bae cation" sopii loistavasti teemaan. Maaliskuun boxin sisältö oli jälleen kerran mahtavaa laatua ja kaikki tuotteet tulevat varmasti käyttöön jatkossakin. Tämä boxi se vaan jaksaa kuukaudesta toiseen yllättää. Postauksen lopusta löytyy siis video, jossa myös testaan boxissa tulleita tuotteita.

Boxissa oli tällä kertaa 5 tuotetta ja oikeastaan kaikki oli sellaisia hyviä perustuotteita, jotka tulevat varmastikin käyttöön. Maaliskuun Baecation Boxycharm sisälsi:

Pür x Boxycharm – luomiväripaletti $36
Butter London – Double Decker Lashes ripsiväri $20
South Mane Bauty – Under Eye Gels $10
Vintage Cosmetics – Smokey Eye sivellinsetti $23.15
Pretty Vulgar – Make Them Blush poskipuna Hush Blush $26

Koko boxin arvo oli siis yli 115 dollaria, eli n. 139 euroa. Eipä siis voi juuri valittaa, kun postikuluineen boxi tulee aina maksamaan alle 30 euroa. Mukana on aina niin mielenkiintoisia merkkejä.

Oma suosikki boxissa oli jälleen kerran tuo ihana luomiväripaletti, joka oli Pürin ja Boxycharmin yhteistyössä suunniteltu. Paletista löytyy niin mattaisia kuin kimaltaviakin sävyjä. Kaikki sävyt sopivat loistavasti kesään, erityisesti tuo sininen ja olen varma, että tulen tarttumaan tuohon palettiin useamminkin.

Posikpuna yllätti, sillä pakkauksessa se näyttää melko tunkkaiselta sävyltä, mutta kasvoilla se oli aivan eri näköinen. Todella kaunis ja kesäinen sävy, joka ei todellekaan tule oikeuksiinsa pakkauksessa. Koostumus oli myös ihana, vaikka pigmentin kanssa saakin olla aika varovainen.

Tässä vielä video maaliskuun Boxycharmista:

Mitä mieltä olet maaliskuun boxista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*