Header img

Lushin joulu 2017

27/10/2017

Pitkästä aikaa ihana blogiviikonloppu! Sain kutsun Lushin joululanseeraukseen ja kun kerrankin tilaisuus sattui vapaapäivälle, niin päätin varata junaliput ja lähteä yhdeksi yöksi Helsinkiin. Ehtisin samalla käydä keskustassa pyörähtämässä ja tavata rakasta serkkuani (joka siis tarjosi mulle myös majapaikan.)

Lushin tilaisuus alkoi kahdeksalta, mutta koska olin jo aikaisemmin keskustassa, niin menimme Diary of a shopaholic -blogin Marin kanssa syömään ennen tapahtumaa. Käytiin Virgin Oilissa syömässä vatsat täyteen ja suunnattiin sen jälkeen sitten Lushille. Oli niin ihana taas nähdä kaikkia bloggaajakollegoita ja parituntinen vierähti super nopeasti.

kaunis palasaippua, lush, hyvä tuoksu, saippua
Shooting Stars -palasaippua
Lush, palahoitoaine, vartalon hoitoaine
Nakut palahoitoaineet vartalolle

Ohjelmassa oli mm. lauluesityksiä, sekä luonnollisesti tuote-esittelyjä. Tapahtuman nimi oli Great Naked Christmas, mikä viittaakin suoraan Lushin joulutuotteisiin. Joulutuotteet ovat nimittäin nakuja, eli niissä ei ole mitään pakkauksia! Itsehän rakastan Lushin palainnovaatioita, joten uutuustuotteet olivat suuresti mieleeni.

Joulutuotteisiin kuului esimerkiksi palahoitoaine vartalolle. Mulla on ollut käytössä Ro’s Argan vartalonhoitoaine, joka on siis purkissa olevaa suihkuvoidetta. Joulutuotteissa hoitoaine onkin pakattu palamuotoon. Hoitoaine on tarkoitus levittää iholle suihkussa pesuaineen jälkeen ja sitten huuhtoa. Huuhtomisen jälkeen iho taputellaan kuivaksi, jolloin ihon pinnalle jää kosteuttava hoitoaine, eikä erillistä vartalovoidetta enää tarvita. Sain mukaani taivaallisen tuoksuisen Buck’s Fizz palahoitoaineen. Ostin samanlaisen myös lahjaksi serkulleni, koska sain majoittua hänen luonaan jälleen kerran.

joululahja idea, lush joulu, christmas
lush, body conditioner, naked conditioner
Buck’s Fizz Palahoitoaine
Bubbly Palasuihkugeeli

Miltäs kuulostaa palasuihkugeelit? Toisin sanoen suihkugeeli, jossa ei ole pulloa. Aivan kuin palasaippua, mutta ei tietenkään koostumukseltaan saippuamaista. Mielestäni oli hurjan hauskaa, että suihkugeelit oli muotoiltu muistuttamaan suihkugeeli pulloa. Mukaani sain ihanan tuoksuisen Bubbly palasuihkugeelin! Kyllä muuten tuoksuu suihkuhuone taas huumaavan ihanalle!

Shooting Stars – palasaippua

Koska oltiin saatu valita kolme tuotetta, niin valitsin palahoitoaineen ja palasuihkugeelin lisäksi huumaavan ihanan sitrustuoksuisen Shooting Stars -palasaippuan. Hyvän tuoksunsa lisäksi saippua on vielä ihan mielettömän kaunis! Vaaleanpunainen ja kimalteleva! ♥ En tiedä raaskiiko tätä käyttää, kun se on vain niin nätti!

Lisäksi Lushin liikkeeseen oli järjestetty InsideOut Escape -peli, jossa piti kerätä vihjeitä. Pelattiin vihjepeli yhdessä Miss Aria -blogin Tarun kanssa ja pakko myöntää, että jonkin verran saatiin apua myös muilta bloggaajilta! Pelin suoritettuaan sai joululahjan palkinnoksi! Joululahja oli aivan huikea ja sen nimi oli ”Happiness”. Pakettejahan saa ostettua myös valmiina liikkeestä, jos ei oikein tiedä millaisen lahjapaketin haluaa jollekin antaa. Pakkauksiin on kerätty toisiinsa sopivia tuotteita, joten ne on kätevä lahja kenelle tahansa. Minun paketista löytyi Yoga Bomb kylpypommi, Brightside kylpyvaahto, Bohemian -palasaippua ja Yuzu and Cocoa -suihkugeeli. Kaikki aivan ihanan tuoksuisia!

Tapahtumassa oli tarjolla myös hattaraa, enkä edes muista miten kauan sitten olen viimeksi syönyt hattaraa. Oli muuten hyvää! Lisäksi jokainen sai käydä itse tekemässä Butterbear kylpypallon. Valmistus oli superhelppoa. Massa vain paineltiin tiiviisti nallen muottiin ja annettiin kuivua siinä. Minun nallelta tosin puuttuu nenä, kun en ollut saanut paineltua massaa ihan loppuun asti. Butterbear on lisäksi tuoksultaan kovasti mieleeni, joten odottelen jo innolla kylpyhetkeä, jolloin pääsen sen käyttämään. Tuon lahjapaketissa tulleen Yoga Bomb kylpypommin käytin messujen jälkeisenä päivänä hotellissa ja se oli AIVAN IHANA!

Hattaran tekoa
Butterbearin valmistus meneillään. Kuvasta kiitos Miss Piggy’s Pearls -blogin Sallalle!

Ja jotta vielä siinäkään ei ollut kaikki, niin mukaan saatiin myös muutamia muita tuotenäytteitä. Minun kassistani löytyi vielä Skindrink kasvovoide, Popcorn -huulikuorinta ja Elbow Grease -voidepala kuiville kohdille. Kaikki tulevatkin nyt juuri tarpeeseen, kun iho on alkanut kovastikin kuivua Isotretinoin kuurin myötä.

Koko tapahtuma oli hurjan kiva ja kieltämättä tuo kaksi tuntia tuntui aivan liian lyhyeltä! Niin paljon oli ohjelmaa ja niin ihanaa oli tavata kaikkia blogikollegoita! ♥ Monet bloggaajat onkin hehkuttaneet, että Lushin joulu on paras joulu ja ei voi muuta kuin yhtyä siihen kuoroon. Lushin tuotteet on niin huippuja ja kyllä siellä osataan myös lanseeraustilaisuudet järjestää! Iso kiitos Lushille tapahtuman järjestämisestä ja runsaista lahjoista! Kirjoittelen tuotteista varmasti vielä lisää blogiinkin, kunhan niitä ehdin kunnolla testaamaan.

Shimmy shimmy kimalteleva hierontapala

Lushin tuotteita voi ostaa Helsingin myymälöiden lisäksi heidän omasta verkkokaupastaan! Kannattaa siis poimia parhaat päältä ja hankkia itselleen tai ystävälle ihanan tuoksuva joulu(ja koko talvi)! ♥

Mitä tykkäät pakkauksettomista tuotteista?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*