Header img

Liukasta näyttää olevan

12/11/2010

Tiet on ollut tosi liukkaat nyt tällä viikolla. Keskiviikkona kouluun mennessä kaaduin pyörällä melko kovassa vauhdissa. Ensin luulin ettei käynyt kuinkaan, koska mihinkään ei koskenut tapahtuman jälkeen. Jatkoin siis päivää normaalisti.

Illasta alkoi käteen hieman koskea ja torstai aamuna käsi olikin jo todella kipeä. Erityisesti olkapää. Vaatteiden pukeminenkin teki kipeää. Kesken koulupäinä kipu tuntui vaan yltyvän ja särky alkoi olla jatkuvaa. Mietin pitkään menisinkö lääkäriin, mutta kaverit painosti sen verran, että varasin ajan työterveyshoitajalle. Minullahan olisi ollut perjantaina töitä.

Työterveyshoitaja totesi, että lääkärin tämä on tutkittava ja sain täksi aamuksi ajan lääkärille. Aamulla sitten meninkin lääkäriin kävellen. Lääkäri totesi että olkapäässä sijaitseva jänne on ottanut kyytiä kaatumisessa ja että töihin ei ole menemistä. Särkylääkekuuri päälle ja sanoi, että jos alkuviikosta ei ala parantua niin sitten joutuu lisätutkimuksiin.

Toivottavasti tämä siis paranee nyt viikonlopun aikana. Ainakin on nyt aikaa tehdä koulutehtäviä, kun ei töihinkään ole asiaa. Mutta sellaista tänään! 🙂

Oletko itse jo kokenut talven tuloa ja tehnyt tuttavuutta jalkakäytävän kanssa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*