Header img

Lauantaimeikki

28/01/2017

Parhaita asioita vapaapäivissä minulle on ehdottomasti se, että voin meikata juuri siten kun haluan. Voin käyttää värejä ja tehdä näyttävän meikin, vaikka en poistuisi kotoakaan. Toisilla on lauantaisin karkkipäivä, mutta mulla on meikkipäivä. Siis lauantaisin silloin, kun ei satu olemaan työvuoroa, sillä töissä en voi näyttäviä meikkejä oikein pitää. Tämä meikki näkyikin jo vuoden 2016 suosikit -videolla ja kommenttiboxiin tulikin meikistä kyselyä. Tässäpä olisi nyt lähikuvia ja tarkemmat tiedot tässä meikissä käytetyistä tuotteista.

pinkki, meikki, inspiraatio

Luomilla on mielenkiintoinen yhdistelmä. Sisänurkassa on Urban Decayn vaaleanpunaista Tainted sävyä ja ulkonurkassa mustaa sävyä nimeltä Balckout. Luomelle on lisätty elfin Glitter Primerin avulla KIKOn pinkkiä pigmenttiä sävyssä 03. Glitterinä on tällä kertaa Make Up Storen glitter liner Soft Pink, jota olen levittänyt liikkuvan luomen keskiosaan ja päälle taputtelin vielä kiinnikkeeksi lisää KIKOn pigmenttiä. Glitterliner kikan minulle neuvoi Kuopion Make Up Storen meikkaaja, kun kävin siellä meikattavana. Rajauksena on vanha tuttu Sensain liner ja ripsinä Ardellin Demi Whispies.

glitter, meikki, vinkki

Poskipäillä hohtaa Sleek Solstice paletin Hemisphere. Paletista on tulossa ihan oma postauksensa maanantaina! Sillä se on aivan upea! Poskipunana on Make Up Storen Must have ja varjostuksissa Make Up Storen puuteri chocolate. Huulissa on Make Up Storen Pumpkin kynää ja päällä MAC Creme Cup. Tuo Pumpkin on sävyltään aavistuksen lilaan taittava, joten se sai huuliin aika kivan efektin tuon Creme cupin kanssa.

tekoripset, highlighter

Mitäs tykkäätte? 🙂

Käytetyt tuotteet:
Too Faced – Shadow Insurance
Make Up Store – Loose Powder – Milk
Urban Decay – Tainted ja Blackout
Essence – Long Lasting Eye Pencil – Black Fever
e.l.f. – Glitter Primer
KIKO – Pigmetn Loose eyeshadow 03
Make Up Store Glitter Liner – Soft pink
Lumene – Blueberry kulmakynä – 2
Sensai – Liquid Eyeliner – Black
Estee Lauder – Double Wear – 1N1 Ivory Nude
Sleek Solstice – Hemisphere
Make Up Store – Blush – Must Have
Make Up Store Pressed Powder – Chocolate
Ardell – Demi Whispies
Ardell – DUO liima
Too Faced ripsiväri – Better than sex
MAC huulipuna – Creme Cup
Make Up Store Lip Pencil – Pumpkin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*