Header img

Joulukuun Bette Box + alekoodi + arvonta

18/12/2017
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Joulukuun Bette Boxin sisältö olikin oikein hyvä. Sain boxin hieman jo muita aikaisemmin, sillä otin sisällöstä röntgenkuvan. Röntgenkuvasta tulikin oikein hauska ja laitan sen myös tähän postaukseen. Voit halutessasi arvata sisällön röntgenkuvan perusteella ja sitten katsoa menikö arvaus oikein. Postauksen lopussa parikin alekoodia Bette Box -tilauksiin sekä arvonta!

Joulukuun Bette Box röntgenkuvassa

Kuvasin perinteisesti unboxing – videon joulukuun Bette Boxista:

Boxi sisälsi:
Jordan – Easy Clean Flosser hammaslankain, ovh 4€
Maybeauty – The Incredible Face Mask, arvo n. 3,15€ (Katso tuotteen postaus tästä)
Real Techniques – Miracle Complexion meikkisieni, ovh 10,90€
Sally Hansen Miracle Gel kynsilakkaduo, ovh 25€
Lumene – Lähde Arctic Dew kosteuttava seerumi, ovh 24,90€
Näytteet:
Avéne – XeraCalm puhdistusöljy ja kasvovoide
Police -Legend hajuvesi

Joulukuun Bette Box

Omia suosikkeja oli ehdottomasti tuo Lumenen seerumi sekä Real Techniquesin meikkisieni. Muutenkin boxi oli jälleen kerran todella hyvä ja ylitti arvonsa moninkertaisesti!

ALEKOODIT Bette Box verkkokauppaan*:

Boxin hintahan on 18,90€ kuussa ja tammikuun boxin saa hintaan 14,90€ koodilla: TILAATAMMIKUU. (Voimassa 31.12.17 saakka.)

Myös kolmen kuukauden määräaikaisesta tilauksesta saa 10€ alennusta, koodilla: JOULU3 (voimassa 31.12.2017 saakka.) Tällöin 3kk tilauksen hinnaksi jää 47,90€, kun se on normaalisti 57,90€.

ARVONTA:

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen: Mikä joulukuun Bette Boxin tuotteista oli mielestäsi paras. Jätä kommentointilomakkeen sähköposti -kohtaan toimiva sähköposti, jonka kautta saan tarvittaessa yhteyden. Osallistumisaikaa on 25.12.2017 asti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla kuluvan viikon aikana. Odotan vastausta voittajalta kaksi päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. Bette Box lähettää palkinnon suoraan voittajalle Suomen osoitteeseen. Onnea kaikille arvontaan!

Voit myös halutessasi liittyä blogin seuraajaksi: Bloglovin’, Blogit.fi, Instagram tai Facebook.

Kommentointiohjeet:

Mikäli olet kirjautunut facebookiin, niin ohjelma ehdottaa sinulle automaattisesti Facebook tunnusta kirjautumiseen. Mikäli et halua kommentoida facebook tunnuksilla, niin klikkaa kommenttikentän oikeasta yläreunasta nimesi vierestä nuolta ja kirjaudu ulos.

Klikkaa ensin postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa. Klikkaa aloita keskustelu/liity keskusteluun, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan ”Kommentoin mieluummin vieraana”. Tällöin sinun tarvitsee jättää lomakkeeseen vain nimimerkki ja sähköpostisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*