Header img

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri – Luukku 20 – DIY pakettikortit

20/12/2017
Bannerin on tehnyt Hannamaria -blogin Hanna.

Neljä yötä jouluun on… ja kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin 20. luukku avautuu tänään minun ja Elinan blogeissa! Eilen kalenteri avautui Mennen ja tullen -blogissa. Kannattaa kurkata muuten kaikki aikaisemmat luukut, sillä aika monissa on ollut kivoja arvontoja! Tämän päivän luukun aiheena on DIY -pakettikortit kosmetiikkapakkauksista! Idean tähän sain Kristallikimara -blogista, jossa pakettikortteja askarreltiin viinipullojen pakkauksesta. Mullahan on tässä ollut kosmetiikkahuoneen suursiivous meneillään ja purkkien pahvipakkauksia olin kerännyt kierrätystä varten erilliseen paperikassiin.

Tajusinkin, että voisin oikein hyvin hyödyntää pakkauksia ennen roskiin viemistä. Kosmetiikkapakkaukset on siitä haastavia, että niissä on melko paljon tekstiä, joten läheskään kaikki pakkaukset eivät sovi kierrätyspakettikorteiksi. Eniten olin kuitenkin riemuissani siitä, että pääsin hyödyntämään Colourpopin My Little Pony -kuosisia pakkauksia, sillä ne oli niin suloisia, etten millään olisi raaskinut heittää niitä vain pois. Nyt ne pääsevät siskontyttöjen pakettien korteiksi!

Muita käytettyjä pakkauksia olivat Elizabeth Ardenin öljyputsarin pakkaus, Swiss Clinicin yövoiteen pakkaus sekä Tarten luomiväripaletin liukuvärjätty pakkaus. Leikkasin pakkauksista siis niitä kohtia, jossa tekstiä ei ollut. Ardenin pakkauksessa oli myös kivasti punainen sisäpuoli, joten se sopii täydellisesti joulupaketin pakettikortiksi. Sitten vain rei’ittimellä reikä, josta kortin saa pujotettua lahjanaruun. Niin simppeliä ja ainakaan ei ole ihan jokaisessa paketissa samanlaisia kortteja!

Huomenna kalenterissa on myöskin tuplaluukku, joten kalenteri avautuu My Personal Galaxy -blogissa sekä Jenni Janas -blogissa! Käy siis ihmeessä katsomassa mitä ihanaa he ovat keksineet Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriin.

Ja koska kuitenkin pian on joulu, haluan järjestää lukijoilleni arvonnan! Arvottavaksi lähtee siis yllätyspaketti. Paketti sisältää kuorintaa ja kosteutusta niin kasvoille kuin vartalolle. Mukana on mm. yksi tuote, joka löytyi myös joulukuun Bette Boxista. Luethan arvontaohjeet tarkasti ennen osallistumista!

Sinun tulee olla blogini lukija osallistuaksesi tähän arvontaan. Blogiani voi seurata seuraavissa kanavissa: Bloglovin’, Blogit.fi, Instagram tai Facebook. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mitä toivot Maria Glow blogilta vuonna 2018. Voit kirjoittaa esimerkiksi postausehdotuksen tai muita toiveita koskien blogia. Kirjoita myös mitä kautta seuraat blogiani. Jätä kommentointilomakkeen sähköposti -kohtaan toimiva sähköposti, jonka kautta saan tarvittaessa yhteyden. Osallistumisaikaa on 25.12.2017 asti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla kuluvan viikon aikana. Odotan vastausta voittajalta kaksi päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. Lähetän palkinnon vain Suomen osoitteeseen. Onnea kaikille arvontaan!

Kommentointiohjeet:

Mikäli olet kirjautunut facebookiin, niin ohjelma ehdottaa sinulle automaattisesti Facebook tunnusta kirjautumiseen. Mikäli et halua kommentoida facebook tunnuksilla, niin klikkaa kommenttikentän oikeasta yläreunasta nimesi vierestä nuolta ja kirjaudu ulos.

Klikkaa ensin postauksen lopusta kommentoi, jolloin kommentointilomake aukeaa. Klikkaa aloita keskustelu/liity keskusteluun, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan ”Kommentoin mieluummin vieraana”. Tällöin sinun tarvitsee jättää lomakkeeseen vain nimimerkki ja sähköpostisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*