Header img

Kivuton huultenpullistaja – Instant Effects Lip Plumper

24/11/2017

Miltä kuulostaa huultenpullistaja, joka ei tunnu huulilla miltään? Ei aiheuta kipua, kirvelyä tai edes pientäkään kihelmöintiä. Minun mielestä kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta se on. Sain nimittäin testattavaksi Instant Effects Lip Plumperin ja oon ollut tosi tyytyväinen!

huultenpullistajat, paksummat huulet

Instant Effects tuotesarja lanseerattiin hiljattain Suomeen ja sarjan ajatuksena onkin olla vastaisku turhille tuotelupauksille, jotka eivät sitten pidäkään paikkaansa. Sarjasta löytyy useita tuotteita, joiden vaikutukset on silmin nähtävissä. Instant Lip Plumper huultenpullistajan lisäksi Instant Effectsiltä löytyy silmänalusihoa napakoittava Instant Eye Lift -seerumi sekä ripsiä tuuheuttava Instant Lash Volumiser -ripsiseerumi. Huuli- sekä ripsiseerumin vaikutukset näkee parin minuutin jälkeen ja silmänympärysseerumin n. 15 minuutin jälkeen.

Tuotteiden teho perustuu niinkin luonnolliseen ainesosaan kuin happeen. Tuotteet kuljettavat happea kudoksiin ja siten tekevät niistä täyteläisemmät. Tässä suora lainaus maahantuojan huuliseerumin sivuilta: ”Tuotteen teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jonka ansiosta nesteeseen sitoutetusta hapesta 90 %:a pääsee imeytymään huuliin vain 10 %:n haihtuessa ulkopuolelle. Hapen ansiosta huulten verenkierto vilkastuu, mikä tekee huulista pulleammat ja intensiivisemmän sävyiset. ”

huulten täyttö, pulleammat huulet, kivuton huultentäyttö

Voin kyllä allekirjoittaa tuotteen vaikutukset. Yhden käyttökerran luvataan myös kestävän jopa neljä päivää ja yllättävän pitkä vaikutusaika tällä todellakin on. Voisinpa sanoa olevani ehkä aavistuksen koukussa tähän tuotteeseen. Ensinnäkin se ei tunnu huulilla huulikiiltoa kummemmalta. Oikeastaan se ei ole edes huulikiiltomaisen tahmeaa ja näyttääkin vielä kaiken lisäksi hyvältä huulilla. Pullistavan vaikutuksen huomasin parhaiten seuraavana päivänä, mutta kyllä ero oli huomattavissa jo muutaman minuutin jälkeen. Ihan mahtavaa!

kivuton huultenpullistus, paksummat huulet
Yllä ennen ja alla n. 3min jälkeen

Eron huomaa myös hyvin aknepostauksen vertailukuvista. Kuvan ottohetkellä Lip Plumperin levityksestä on jo kaksi päivää, joten vaikutus tosiaan kestää huulilla pidempään, eikä seerumia tarvitse lisätä joka päivä.

Huomaatko eron huulissa?

Tykkäsin myös pakkauksesta. Se on jämäkkä ja hylsyn päässä on sivellin, jolla tuotetta on helppo levittää huulille. Pakkaus on pakattu tällaiseen naksuteltavaan malliin, jotta tuote ei pääsisi kosketuksiin hapen kanssa. Siksi aina tuotetta käytettäessä kannattaa naksutella uutta tuotetta hylsyn sisältä, jotta se on varmasti ”tuoretta”. Tuoksua en huomannut tuotteessa olevan, joten sopii hyvin myös tuoksuherkille!

pistoshoidot, isommat huulet

Instant Effects tuotteita saa ostettua heidän omasta verkkokaupasta. Löydät myös tuotteiden jälleenmyyjät täältä. Hintaa huuliseerumilla on 39€ ja se on kyllä mielestäni todella kohtuullinen hinta näin tehokkaasta tuotteesta. Eihän siihen hintaan saa välttämättä edes huulipunaa! Myös silmänympärysseerumi on 39€, kun taas ripsiseerumi on 49€. Olisi kyllä todella mielenkiintoista kokeilla myös sarjan muita tuotteita, sen verran vakuuttunut olen tästä huuliseerumista.

Kaiken lisäksi, lukijani saavat nyt 15% alennusta Instant Effects verkkokaupan ostoksista koodilla: 15%ale
Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tuo alennus, koska silloin esimerkiksi huuliseerumille jää hintaa vain 33,15€.
Instant Effects tuotteet on myös aika loistavia joululahjaksi!

Miltä tällainen kivuton huultenpullistaja kuulostaa?

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*