Header img

Glitterkynnet

07/10/2013

Löysinpä Carlsonilta alennuksesta kynsille glitterhilettä, sekä siihen sopivan kynsilakan. Siinä kaverin kanssa niitä hetki tutkailtiin ja minä päätin että pitäähän se kokeilla.

Yhteensä tuo lakka ja glitteri maksoivat 8€. Värejä oli musta, sininen, violetti ja sitten tämä valkoinen. Glitterin mukana tuli ohjeet sen levittämisestä.

1. Kynsilakkaa. Laitoin kaksi kerrosta, sillä tuo oli erittäin läpikuultavaa.
2. Ripottele glitteriä heti perään. Glitterin mukana tuli kätevä pahvi, jonka pystyi laittamaan sormen alle ja johon pystyi ravistelemaan irtonaiset glitterit ja siirtää ne sitten takaisin purkkiin.
3. Hiuslakkaa. Öö, mitä!? Ohjeissa oli, että päälle voi laittaa hiuslakkaa. Kokeilinpa sitäkin. Luultavasti sen on tarkoitus saada glitterit pysymään paremmin paikallaan.

Painelin glittereitä vielä pumpulipuikon varrella, jotta ne asettuisivat paremmin, eikä jäisi pystyyn. Joten tässäpä tulos:

Kynsinauhat näyttää tuolta sen hiuslakan takia

Gitteri jäi kuitenkin niin karheaksi, että laitoin päälle vielä kirkasta kynsilakkaa. Muuten kynsiin olisi jatkuvasti tarttunut neuleista tms villakuituja ja milloin mitäkin. Nyt kun päällä on vielä kirkas lakka, niin tuntuvat vähän samalta kuin sokerilakat. Ehkä vähän rakeisemmalta vain. Eipähän ainakaan tartu mihinkään!

Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. Katsotaan vaan nyt miten kauan nämä kestää hyvänä 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*