Header img

Colourpop x My Little Pony

22/11/2017

Keräilin aikoinaan My little ponyja n. kymmenen vuoden ajan. Tänä vuonna päätin myydä yli 400 ponia sisältävän kokoelmani, josta suurin osa onkin jo myyty. My little ponyt on silti mulle heikko kohta ja kun Colourpop lanseerasi meikkikokoelman, joka on saanut inspiraationsa niistä aidoista ja alkuperäisistä 80-luvun My little ponyista, niin pakkohan mun oli niitä tilata.

Kangaskassi, meikkipussi sekä ponitarroja.

Colourpop on ylipäätään mulle vielä melko tuntematon merkki ja pitkään olen aikonut niitä itselleni tilata. Aina on kuitenkin tullut jotain muuta mielenkiintoisempaa ja Colourpopit jääneet. My Little Pony -meikkikokoelma on kuitenkin sellainen juttu, että mun oli vaan pakko tilata niitä. Kun lanseerauspäivä tuli, niin yritin kuumeisesti miettiä, mitkä kokoelman tuotteet tilaisin ja klikkailin niitä sitten ostoskoriin. Tajusin kuitenkin, että halusin niin monet tuotteista, että olisi järkevämpää vain tilata koko kokoelma. Silloin saisin myös ihanan My little pony kuvalla varustetun kangaskassinkin!

Pääsenkin nyt sitten ensi kertaa koko blogin historiassa esittelemään kokonaisen meikkikokoelman! Varaudu siis valtavaan kuvamäärään.

Pahvipakkauksetkin oli koristeltu ponikuvilla.

Colourpopin tuotteista luomivärit ja huulituotteet ovat ehdottomasti suosituimpia. Ymmärrän tämän hyvin. Luomivärien koostumus on kermaisen pehmeä ja huippupigmenttinen. Huulituotteissa loistavat pigmentit varustettuna hyvällä kestävyydellä, luovat oikein loistavan yhdistelmän. My little pony meikkikokoelmaan kuuluu yksi luomiväripaletti, kolme irtoluomiväriä, kuusi huulituotetta, kaksi highlighteria, sivellinsetti ja meikkipussi. Parasta kokoelmassa on se, että meikkituotteiden sävyt on nimetty oikeiden ponien nimien mukaan.

Kokoelman paletit on ihan mielettömän söpöjä! Luomiväripaletin kannessa on useita poneja ja highlighterien kansissa on ponien ääriviivat. Palettien pahvipakkauksetkin olivat niin hienoja, etten ole raaskinut heittää niitä pois. Koitan vielä keksiä niille jotain käyttöä, koska ne ovat vaan liian sieviä roskiin heitettäväksi. Siveltimien harjakset on söpön pinkit ja varret vaaleanpunaiset. Jos jotain kehitettävää siveltimistä sanoisin, niin varret saisi olla aavistuksen pidemmät, vaikka olen kyllä silti onnistuneesti siveltimillä meikannut.

Paletissa on 12 värinappia ja jokainen on nimetty jonkun ponin mukaan. Sävyt on kivan värikkäitä ja juuri siksi tykästyin palettiin. Paletista löytyy niin mattasävyjä kuin hohtavia sävyjä. Koostumus on mielestäni hyvä, tosi pehmeä ja pigmenttinen. Ehkä aavistuksen kariseva, mutta monet pigmenttiset sävyt ovat sellaisia. Irtonapeista löytyy kolme hohtavaa sävyä, jotka on myöskin nimetty ponien mukaan. Vielä kun sävyt olisivat jollain tavalla viitanneet kyseiseen poniin, niin tällainen My little pony -fani olisi ollut oikein mielissään, vaikka oikeasti olen vaan todella onnellinen että nimet ylipäätään viittaavat ihan oikeisiin poneihin. Otin kaikista sävyistä myös swatchit ja ne on tehty kädelle ilman pohjustajaa.

Paletin ylin rivi
Paletin keskimmäinen rivi

Highlighterit on pakattu kivoihin muovisiin kansiin, joissa on magneettilukitus. Luomivärien tapaan myös highlightereissa on mielettömän pigmentit ja sävyt sopii todella hyvin moniin meikkeihin. Koostumus on myöskin aika kermaista, vaikkakin jämäkämpää kuin luomiväreissä. Highlighter pannuihin on myös painatettu nätti tähtikuvio.

Highlighter Starflower
Highlighter Trickles

Kokoelmaan kuuluu puuterituotteiden lisäksi myös kuusi huulituotetta. Kolme Ultra glossy huuliväriä sekä kolme Ultra matte huuliväriä. Kaikissa huuliväreissä on ihan törkeän hyvät pigmentit ja yllätyin niiden kestävyydestä. Tummanpinkki Pinwheel pysyi huulilla syömiset ja saunomiset. Se lähti pois vasta meikinpoistoaineella. Olin todella positiivisesti yllättynyt. Ultra Glossy huulikiillot on nimetty ponipaikkojen mukaan kun taas mattavärit on nimetty ponien mukaan.

Ultra Glossy Lip huulivärit
Ultra Matte Lip huulivärit

Oikeastaan tykkäsin ihan kaikesta, mitä kokoelmaan kuului, vaikka jotkut sävyt jää varmasti vähemmälle käytölle. Olenkin jo pari meikkiä näillä tuotteilla tehnyt, mutta laitan niistä lisää sitten vielä omaan postaukseensa. Tässä nyt kuitenkin esiteltynä koko Colourpopin My little pony -meikkikokoelma. Niiin IHANIA! ♥

Mitkä tuotteet tai sävyt iskivät sinuun eniten?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*