Header img

Aknearville heipat – Swiss Clinic Skin roller

20/11/2017

Jos olet seurannut blogiani aikaisemmin, olet varmasti huomannut akne -postauksiani, joissa käydään läpi taisteluani aknea vastaan. Aloitin hiljattain Isotretinoin kuurin aknea vastaan. Akne alkaakin väistyä, mutta monien vuosien ihosairaus on jättänyt jälkensä. Kasvoissa on paljon aknearpia, joiden pois saaminen onkin sitten vähän kinkkisempi juttu.

Kun mulle sitten tarjoutui mahdollisuus kokeilla paljon kehuttua Swiss Clinicin Skin Rolleria, vastaanotin sen ilolla. Mikroneulauksella on saatu niin paljon hyviä tuloksia, joten täytyihän minunkin sitä kokeilla. Rullassa on siis pienen pieniä kirurgin teräksestä valmistettuja mikroneuloja. Neulojen tarkoitus on tehdä ihon pintaan pienen pieniä mikrokanavia, joiden avulla ihonhoitotuotteiden vaikuttavat aineet saadaan imeytymään paremmin ja iho alkaa myös itse korjaamaan itseään – ja niitä aknearpia.

mikroneulaus, ihonrulla, neularulla

Swiss Clinic suosittelee kasvojen hoitoon 0,2mm mittaisia neuloja. Neulat on siis superpieniä, eivätkä mene ihon pintakerrosta syvemmälle. Vartalolle on sitten olemassa myös 0,5mm neuloja, joilla voi hoitaa esimerkiksi raskausarpia tai kiinteyttää ihoa. Ihon uusiutuminen nimittäin hävittää myös näppärästi myös ryppyjä.

Kasvojen rullaaminen 0,2mm rullalla ei sattunut ja itse pystyy hyvin säätelemään paljonko painetta rullaan laittaa. Ensimmäisillä kerroilla ei kannata juurikaan painaa, mutta kun iho tottuu käsittelyyn, voi myös painetta lisätä. Rullausta tuleekin tehdä ihan omien tuntemusten mukaan. Skin rolleria rullataan ihossa eri suuntiin muutaman minuutin ajan ja sen jälkeen lisätään hoitoseerumi tai -voide. Käsittelyn jälkeen iho voi punoittaa ja se on aivan normaalia. Rullaus kannattaakin tehdä illalla ennen nukkumaan menoa, niin iho saa rauhoittua yön yli.

swiss clinic, skin roller, mikroneulaus

En ole koskaan aikaisemmin nähnyt niin välittömiä vaikutuksia kasvojen ihoon, kuin mitä skin rollerin kanssa. Ensimmäisen rullauskerran jälkeisenä aamuna leuka loksahti auki, kun katsoin hehkuvaa ja huomattavasti tasaisempaa ihoa. Arvet eivät tokikaan yhdellä kertaa hävinnyt, mutta ihon sävy tasoittui huomattavasti ja se ihan oikeasti hehkui! Tämä kyllä sitten motivoi jatkamaan ja olinkin innoissani uudesta ihonhoitolaitteesta, jonka avulla mulla olisi oikeasti mahdollisuudet hävittää aknearvet. Vaikutuksesta kertonee jotain myös se, että ensimmäisen viikon käytön jälkeen jopa Mr. Glow huomasi eron!

ihonhoito, kiinteämpi iho, aknearvet
Rullassa on 0,2mm pituisen mikroneulat.

Skin rolleria käytetään 7 päivän jaksoissa. Ensin siis rullataan 7 iltana ja sitten pidetään 7 päivän tauko. Tämän jälkeen taas rullataan 7 iltana jne. Tulehtuneelle iholle rullaa ei saa käyttää. Aloitin mikroneulauksen jo kesällä ja ehdin käyttää rullaa parin jakson ajan, kunnes jouduin jättämään sen kokonaan tauolle aknen pahentuessa pillerimerkin vaihdon myötä. Siitä on nyt jo useampi kuukausi aikaa ja nyt kun tuo Isotretinoin alkaa vaikuttaa, voin taas alkaa käyttää rullaa. Tulehduksia kasvoissa ei nimittäin enää ole!

mikroneulaus, ihonhoito, neulahoito, aknehoito

Skin Roller desinfioidaan aina käytön jälkeen ja itse olen desinfioinut sen varmuuden vuoksi myös ennen käyttöä. Desinfiointiaineena voi käyttää Swiss Clinicin omaa suihkepullossa olevaa Sanitizing Sprayta, jota myös itse käytin aluksi. Swiss Clinicin oman desinfiointiaineen loputtua olenkin pyöritellyt rullaa apteekista ostamassani Desinfektol -liuoksessa. Pääasia on kuitenkin desinfioida rulla, ettei sitten vahingossa siirrä rullan avulla pöpöjä ihoon.

Tähän mennessä mulla ei ole rullasta mitään muuta kuin hyvää sanottavaa. Ihanaa kun on toivoa näiden aknearpien suhteen! Skin rolleria voi ostaa sellaisenaan tai tehokkaana Skin Renewal settinä, jossa mukaan tulee myös uudistava Rejuvenating Seerum. Setti maksaa Swiss Clinicin omilla sivuilla 99€. Pelkkä rulla maksaa 60€ ja seerumi 69€, joten suosittelen ehdottomasti pakettihintaa. Seerumi on nimenomaan suunniteltu rollerin kanssa käytettäväksi ja se sisältää tehoaineita, jotka lisää kollageenin tuotantoa, kosteuttaa ihoa ja nopeuttaa ihon paranemisprosessia. Itse käytin allergiani takia rollerin kanssa yövoidetta, joka on todella ravitsevaa, rauhoittavaa ja piti ihon pehmeänä. Lisäksi pidin ihan mielettömästi tuon yövoiteen tuoksusta!

Oletko koskaan kokeillut tai harkinnut mikroneulausta?

Postauksen tuotteet saatu testiin blogia varten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*