Header img

Bomb Cosmetics – tuoksua kylpyhetkiin

02/02/2017

Kun kävin hakemassa postista Bomb Cosmeticsin minulle lähettämän paketin, niin ensimmäisenä huomasin paketista tulevan huumaavan hyvän tuoksun. Paketista löytyi neljä Bomb Cosmeticsin tuotetta, jotka oli valittu kertomieni mieltymysten mukaan. Minähän olen niitä, jotka pitävät makeista ja raikkaista tuoksuista, joten tuotteissa oli mangoa, mansikkaa ja vadelmaa. Bomb Cosmetics on vielä melko uusi Suomessa, mutta se on toiminut Englannissa jo 17 vuotta. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja erityisesti kylpykuulat ovat upeita taideteoksia. Tuotteita löytyy kylpypommeista, vartalonhoitoon ja tuoksukynttilöihin, joten valikoima on todella laaja. Sain testattavaksi muutamia tuotteita ja mielenkiinnolla niitä kokeilinkin.

Strawberries & Cream vartalovoi

Tämä tuoksuu aivan taivaalliselle. Mansikka on yksi lempparituoksuistani ja tämä tuoksuu aivan mansikkarahkalle. Koostumuskin on mielestäni aika lähellä rahkaa. Ilmavaa, mutta kuitenkin tiivistä. Tämä siis tuoksuu, näyttää ja tuntuu aivan rahkalta! Maistamaan en kuitenkaan ruvennut, ei ehkä olisi kovin terveellistä. Tuote levittyy hyvin ja imeytyy näin paksuksi tuotteeksi myöskin hyvin. Vartalovoit on todella monesti tahmeita ja lähmääviä, mutta tämän kanssa sellaista fiilistä ei tullut ollenkaan. Ja se tuoksu! Ai että, miten tykkäsin. Hintaa 200ml purkilla on Bomb cosmeticsin omassa verkkokaupassa 12,90€. Tuotetta löytyy seitsemässä eri tuoksussa ja oma silmäni ainakin osui Body Shimmer vartalovoihin, sillä se jättää iholle kimallusta. Luulen vahvasti tarvitsevani juuri sellaista. 😉

vartalovoi, bomb cosmetics

Raspberry Blower suihkuvoi

Tästä tuotteesta en ihan niin paljoa innostunut, kuin tuosta vartalovoista. En ole oikein koskaan ollut vadelmatuoksun ystäviä. En esimerkiksi tykkää juurikaan vadelmajäätelöstä. Tämä oli koostumukseltaan todella paksua, joten se oli kyllä helppo levittää suihkussa. Iholle ei kuitenkaan jäänyt sellaista öljyistä tunnetta, niinkuin muista käyttämistäni suihkuvoista on yleensä jäänyt. Siksipä tämä olikin oikein mukava tuote käyttää. Oikeastaan ainut ongelma, joka minulla tökki oli nimenomaan se tuoksu, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä. Suihkuvoin hinta verkkokaupassa on 12,90€ ja purkki on 365 grammaa, joten mistään pikkupurkista ei ole kyse. Tuote näyttääkin olevan todella suosittu, sillä se tuntuu olevan usein verkkokaupassa loppuun myyty.

suihkuvoi, suihkugeeli

Mango & Vanilla minimuffini kylpykuula

Nämä Minimuffini kylpykuulat on tavallaan pienempiä verisoita isoista kylpykuulista. Jos siis et omista ammetta, niin tällainen pienempi riittää hyvin pesuvatiin vaikka jalkakylpyä varten. Ja itseasiassa, tästä riittää kyllä useampaankin kertaan ja sitä voi halutessaan murustaa pienemmän määrän veteen. Tuoksu on aivan ihana, tykkään todella paljon Mangon ja vanlijan yhdistelmästä. Hirveästi en sitä vanlijaa tässä edes huomaa, vaan pääasiassa tämä tuoksuu mangolle. Itsehän pidän paljon hedelmäisistä tuoksuista. Kylpykuulia on saatavissa monissa eri tuoksuissa. Ihosta tuli pehmeämpi kylvyn jälkeen, joten myös iho tykkäsi, sopii hyvin karheille kantapäille. Lisäksi tuota kylpykuulaa on hauska katsoa, kun se hajoaa pikkuhiljaa veteen. Hintaa tällaisella pikkupommilla on 4,85€ ja siitä tosiaan riittää useampaankin kertaan. Ja onhan nuo ihan mielettömän söpöjä pikku muffinseja! Alla on vielä pieni videon pätkä kylpykuulasta käytännössä.

kylpykuula, kylpypommi

 

Bomb Cosmeticsin tuotteita saa ostettua heidän omasta verkokkaupasta osoitteesta Bomb.fi. Verkkokaupassa onkin tällä hetkellä ilmaiset toimitukset, joten edes postikuluja ei tule ostosten päälle. Lisäksi tuotteita löytyy Finnlinesin laivoilta ja kuulemma tämän kuun aikana Bombin tuotteita tulee myyntiin myös Ninja liikkeisiin.

Sellaisia pieniä arjen tuoksupiristyksiä ovat nämä Bomb Cosmeticsin tuotteet ja nuo kylpykuulat toimivat varmasti myös loistavasti lahjana!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*