Header img

Black Friday tarjoustärpit osa 2

29/11/2019
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Black Friday tarjouksiin kurkattiin jo edellisessä postauksessa ja nyt jatketaan samaan malliin. Listaan siis tähän postaukseen parhaat ja mielenkiintoisimmat Black Friday tarjoukset kauneuden verkkokaupoilta. Itse en ole vielä klikannut mitään ostoskoriin, vaikka pari hankintaa on mielessä. Katsotaan sitten Black Friday viikonlopun jälkeen, tuleeko oikeasti mitään hankittua. Pidäthän itsekin mielessä, että mitään tuotetta ei kannata ostaa pelkästään sen takia, että se on tarjouksessa. Alehuuma voi viedä mennessään, joten lue tämä postaus omalla vastuullasi, sillä tarjoukset on oikeasti melko vastustamattomia.

*OLETKAUNIS.FI

Jos Oletkaunis.fi kaupan tarjoukset on I love messuilla olleet huippuluokkaa, niin samaa voi odottaa myös Black Friday viikonlopulta. Koko valikoima tulee olemaan 20%-80% alessa, joten se kertookin jo aika paljon. Instagramissa luvattiin, että *irtoripset tulee olemaan jopa -50% ja *siveltimiä huimassa 80% alennuksessa. Alennukset tulevat voimaan perjantaina 29.11. klo 9.00. Lisäksi luvassa on myös Jeffree Star Mystery Boxeja. Uskon että boxit tulevat menemään hetkessä! Tarjoukset on voimassa 2.12.2019 asti.

Blavk friday tarjoustärpi oletkaunis.fi

*BEAREL.FI

Parina viime vuonna olen aina täydentänyt ihonhoidon varastojani Bearelin mahtavilla Black Friday tarjouksilla. Tänäkin vuonna koko valikoima on hyvässä 30% alennuksessa. Ihonhoidossani on tällä hetkellä Bearelilta *The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser, *Mizonin Hyaluronic Acid 100 ja *Coxirin Black Snail Collagen Cream. Lahjasetit tulevat myös olemaan 25%-40% alessa, joten juuri sieltä saa tehtyä huippudiilejä. Lisäksi jopa lahjakorteista saa 10% pois! Tarjoukset on voimassa vain yhden vuorokauden 29.11.2019.

Bearel black friday tarjoukset on aina olleet mahtavia.

*ELEVEN.FI

Huikean paljon tarjouksia löytyy elevenin Black Friday teemalla koko viikonlopun. Listaan tähän muutamat parhaat tarjoukset, mutta todella monia muitakin on verkkokaupassa. *Xlash -30%, *Lumene -40%, *ghd -25%, *By Terry -25%, *Clarins -30% ja Outletin tuotteissa on jopa *60% alennuksia. Myös kaikki *joulukalenterit on vähintään 20% alennuksessa! Tarjoukset on voimassa 2.12.2019 saakka.

*COCOPANDA.FI

Cocopandan tarjouksia sivuttiinkin jo pari päivää sitten, mutta koska tarjoukset vaihtuvat joka päivä, halusin vielä mainita myös Cocopandan huikeista tarjouksista. Jokaisen päivän tarjoukset pääset kurkkaamaan *täältä. Tänään, perjantaina lähes koko valikoima on 27-70% huimassa alennuksessa! Tarjoukset on voimassa aina vain sen vuorokauden ajan.

Cocopandan Black friday tarjouksesta tehnyt ostokset

*JOLIE.FI

Joliella on todella ihania tarjouksia Black Friday viikonlopun ajan. *Madara ja *Biosolis on huimassa 40% alennuksessa kun taas esimerkiksi *Whamisa, *Novexpert ja *Neal’s Yard Remedies on 30% alennuksessa. 20% alennusta taas saa mm. *Patykasta ja *Alima Puresta. Näiden lisäksi tosi paljon muitakin tarjouksia, jotka kannattaa katsoa sitten ihan verkkokaupan sivuilta.

Muita mielenkiintoisia Black Friday tarjouksia:

*nobebeauty.fi koko valikoima -25%-70%. Tuotemerkkeinä esimerkiksi beautyblender, Briogeo, Huxley ja Luxie.

*Naturalgoodscompany.com 20-50% alennuksia ja 29.11.-2.12.2019 tehdystä tuotosta 5% menee WWF:n ilmastotyöhön!

Joko olet tehnyt hyviä löytöjä Black Friday tarjouksista vai jätitkö Black Fridayn tänä vuonna kokonaan väliin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*