Header img

I love me messusaalis

31/10/2017

Tässä postauksessa esittelen nyt I love me -messuostokset. Lopusta löytyy myös kuva saaduista tuotteista, joita niitäkin oli melkoinen kasa. Hankintoja tuli tosiaan tehtyä melko reilusti, joten loppukuusta ollaankin sitten vähän tiukemmalla budjetilla. Joitakin olen jo pikaisesti päässyt testaamaan ja monista on varmasti tulossa lisää juttua blogiin! Mukana on minulle ennestään tuttuja tuotteita sekä paljon täysin uusia tuttavuuksia.

Yllä olevassa kuvassa on minun itse ostamat tuotteet, eli ne viralliset hankinnat. Postauksen lopusta löytyy sitten vielä kuva tuotteista, joita sain PR-näytteenä. Yksi parhaista messulöydöistä oli ehdottomasti tämä Real Techniquesin sivellinsetti, jossa on 4 sivellintä ja 4 minimeikkisientä. Setin hinta oli 10€ ProCaren osastolla, joten pakkohan se oli kotiuttaa. ProCaren osastolta koitutin myös kaksi kasvonaamiota. Toinen on kaalinaamio ja toinen kurkkunaamio. Molemmat on kosteuttavia, sillä nimenomaan kosteutusta mun iho kaipaa juuri nyt. Olenkin nyt käyttänyt ahkerammin kasvonaamioita, joten varastoja täytyy tasaiseen tahtiin täydentää.

Real Techniquesin sivellinsetti
Kasvonaamioita

FaceHelsingin osastolta ostin Ziaja Oliivi -sarjan shampoon ja hoitoaineen. Oon joskus kauan sitten kokeillut näitä pienet näytteet ja tykkäsin tosi paljon. Hintaa tuolla setillä oli vain 4,90€, joten mukaan lähti, vaikka juuri nyt ei olekaan pula shampoosta tai hoitoaineesta. Mutta niitä kuitenkin kuluu koko ajan!

Hiustuotteita: Ziaja Oliivi shampoo ja hoitoaine, sekä väriä vaihtava hiuslisäke.

Ostin myös innoissani tämä hiuslisäkkeen, sillä se vaihtaa väriä lämmössä. Lämpimässä violetti sävy muuttuu pinkiksi. Myös tuollaista lämmössä väriä vaihtavaa sävytettä olisi saanut ostettua messuilta ja nyt jälkeenpäin harmittaa, että ostin tämän lisäkkeen sen sävytteen sijasta. Sain nimittäin kotona huomata, että kyseessä on ihan tavallinen hiuslisäke, joka on värjätty sillä pois peseytyvällä sävytteellä. Ja väriähän sitten irtoaa tuosta lisäkkeestä mm. sormiin kun sitä käsittelee. Toisin sanoen, jos päätän pestä tämän lisäkkeen, niin siitä myös häviää tuo väri. Saman tuloksen olisin siis saanut hiuksiini, jos olisin vain ostanut sen sävytteen ja sitten yhteen suortuvaan sitä lisännyt ja samalla se olisi ollut monikäyttöisempää.

Bioteekin Probiootti Plus, Signe Seebid Soijakynttilä ja Vivian Gray saippua

Bioteekin probiooteista on tullut yksi vakkari messuostos, sillä olen tainnut näitä joka vuosi yhden purkin messuilta tuoda. Paras maitohappisvalmiste, mitä on!

Bona Valeren osastolta ostin uuden Signe Seebidin käsin tehdyn soijakynttilän. Tuoksu on ”Luonnon raikas” eli siinä on sitrusruohon eteeristä öljyä. Tuoksu on mielestäni kivan pehmeä ja melko raikaskin. Normaalisti nämä käsintehdyt uutuudet maksavat 22 euroa, mutta messuilla olivat huimassa tarjouksessa 15 €/kpl.

Vivian Grayn saippuan ostin Sunrise Cosmeticsin osastolta. Oon himonnut noita kimaltelevia pumppupulloja jo kauan, joten nyt tartuin tilaisuuteen. Myös saippuan tuoksu oli oikein kiva, mutta sisältö ei tällä kertaa ollut se ostoksen pääasia. Vielä on tosin hieman epäselvää mihin tämä pullo sijoitetaan, että se on varmasti kaikkien nähtävillä! 😀

Ammattilaispuolelta nappasin Mad4Eyebrow kulmavärit, joita olenkin jo jonkin aikaa himonnut. Kyseessä on siis kulmien kuituväri, jonka ajattelin olevan näppärä tulevilla meikkikeikoilla. Ensin täytyy toki testata myös itse kyseistä tuotetta. Se on kuitenkin pois pestävää, mutta erittäin kestävää kulmaväriä, jolla saa myös kätevästi lisää tuuheutta harvoihin kulmiin. Näistä siis luonnollisesti tulossa lisää juttua blogiin myöhemmin.

Duroyn pisteeltä ostin uudet kulmapinsetit sekä rajaussiveltimen. Sivellin tosin ei päässyt kuvaan asti, mutta kyseessä on maailman paras rajaussivellin, eli Duroyn Raili 2. Aivan loistavan mallinen sivellin, jolla saa tehtyä helposti rajaukset meikkikeikoilla.

Clipperin teet

Ruohonjuuren pisteellä oli viiden Clipper teepaketin ostajalle kaupan päälle Clipperin muki! Koska rakastan Clipperin teetä (Erityisesti tuo Citrus & Echinacea on mun suosikki), ostin kokonaisen satsin. Yhden teenpaketin vein serkulleni taas lahjuksena majapaikasta, mutta muut otin mukaan kotiini. Clipperin vihreät teet on kyllä parhaita! Mansikkatee onkin jo avattu ja on ihan mielettömän hyvä. Teet olivat myös tarjouksessa messujen ajan ja hinnat vaihtelivat 1,80-2,90€/kpl riippuen hiukan teepaketista.

PuroBio Highlighterit ja Ben&Anna deodorant stick

Luonnonkosmetiikkapuolelta ostin uusia PuroBio luonnonkosmetiikkameikkejä. Meikit yllättivät edullisuudellaan ja ainakin messuilla swatchattuna vaikuttivat tosi laadukkailta! Highlightereita sai rasiassa tai sitten tällaisessa refill pannumuodossa. Refillit maksoivat messuilla vain 4€/kpl ja rasiassa ne olisivat maksaneet 7€. Koska multa löytyy tyhjä Z-paletti, niin päätin ostaa pannumuotoiset paketit. Merkki on melko uusi ja on kuulemma tulossa pian kauppoihin myyntiin. Edullinen luonnonkosmetiikka on aina hyvä juttu!

Ben&Anna Pink Grapefruit deodorant stickin ostin House Of Organicin pisteeltä. Sen lupaukset vaikuttivat sen verran hyvältä, että ajattelin antaa sille mahdollisuuden. Jututin vielä pisteellä myyjää, joka kertoi, että parin viikon käytön jälkeen deodorantin pitäisi myös estää kainaloiden kastuminen. Aika huima lupaus luonnonkosmetiikan deodorantilta, joten pakkohan se on kokeilla itse. Hintaa stickillä oli messuilla 10€.

Saatu PR-kosmetiikka

Lisäksi mukaan lähti hirmuinen kasa kosmetiikkatuotteita, joita sitten on tarkoitus testailla. Ne, joista sitten jotain sanottavaa tulee, päätyvät varmasti myös blogiinkin tavalla tai toisella. Mukana on tosi paljon kivoja mielenkiintoisia tuotteita, kuten O’Right shampoo ja hoitoaine, Instant Effect huultenpullistaja, Biozellin hoitosävyte sekä Beauty Gardenin uutuusputsari! ♥

Messuilta sai siis lähteä taas melkoisen kassin kanssa kotiin ja oon kyllä tosi tyytyväinen hankintoihini (tuota hiuslisäkettä lukuun ottamatta). Teitkö itse hyviä löytöjä messuilta?
Messufiilistelyjä voi käydä lukemassa mun edellisestä messupostauksesta.

Näkyykö kuvissa jotain erityisen mielenkiintoista, josta ehdottomasti haluat kuulla blogissa lisää? Oliko mukana tuttuja tuotteita?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*