Header img

Huikean hyvä kasvoputsari ihan kaikille

07/11/2018
Tuotteet saatu ilmaiseksi.
Mainoslinkit merkitty *-merkillä

Niin monesti ihonhoitotuotteet on suunniteltu jollekin tietylle ihotyypille, mutta nyt olen saanut käsiini upean kasvojen puhdistusaineen, joka sopii ihan jokaiselle ihotyypille! Tällä putsarilla lähtee voimakaskin meikki, jopa se vedenkestävä ripsiväri, ilman mitään ongelmia. Se sopii myös loistavasti meikittömien kasvojen puhdistukseen, joten meikillä ei ole väliä. Iho jää ihanan pehmeäksi, eikä sitä kiristele ollenkaan, joten suosittelen tätä ihan kaikille. Jos olet tottunut kaksoispuhdistukseen, kuten minä, niin voit käyttää tätä ykkösvaiheen putsarina, mutta totuus on, ettei sitä kakkosvaihetta tämän jälkeen oikeasti edes tarvitse.

öljypuhdistus, öljyputsari, meikinpoistoaine
The Skin House Lemon Sorbet Cleanser

Kyseessä on The Skin House Lemon Sorbet Cleanser*, joka lähti mukaani messuilta. The Skin House on korealainen kosmetiikkamerkki, jolla tuntuu olevan paljon hyvin suunniteltuja ja toimivia tuotteita. Tarkemmin sanottuna, Lemon Sorbet Cleanser on kiinteä puhdistusöljy, jolla lähtee ihoa kuivattamatta meikki ja muut epäpuhtaudet. Rasvoittuvalla iholla öljy sulattaa myös tukkeutuneita ihohuokosia, jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. En vaan pääse yli siitä, miten huippu tuote kyseessä on, varsinkin kun se sopii kaikille ihoille.

K-Beauty, korealainen kosmetiikka, ihonhoito, kasvojen puhdistus
The Skin House on korealaista kosmetiikkaa

Kiinteä puhdistusöljy on helppo käyttää. Purkista otetaan nokare voidetta ja hierotaan se kuiviin kasvoihin. Voide muuttuu öljyksi ihon lämmöstä ja samalla alkaa liuottamaan meikkiä pois iholta. Öljyllä voi surutta varovasti hieroa pois myös silmämeikin ja juuri se tekeekin tästä niin näppärän, kun ei tarvitse erikseen poistaa silmämeikkiä vanulapuilla ja poistoaineella. Nopeuttaa aika paljon myös illan ihonhoitorutiinia, kun voi jättää meikinpoiston välistä. Öljyä kannattaa hieroa hellästi pitkin kasvoja ja mitä pidempään jaksaa pyöritellä, sen paremmin iho puhdistuu. Itse ainakin pyörittelen sormia kasvoilla parin minuutin ajan, jotta ihan varmasti kaikki meikki lähtee.

meikinpoisto, meikkiputsari, öljypuhdistus, kaksoispuhdistus
1. Kädessä on Jeffree Starin Velour Liquid Lipstick ja (vähän turhan suuri) nokare Lemon Sorbet Cleanseria
meikin puhdistus, helppo meikin poisto, kasvoputsari
2. Voide muuttuu öljyksi iholla ja sulattaa meikin pois

Sen jälkeen otan käsiin vähän vettä ja pyörittelen lisää kasvoja, jolloin öljy emulgoituu ja muuttuu voidemaiseksi. Tällä tuplavarmistan pitkäkestoisenkin meikin irtoamisen. Kannattaa muistaa hieroa myös kaula, sillä sinnekin kertyy päivän mittaan jonkin verran meikkiä. Pyörittelyn jälkeen kasvot huuhdotaan vedellä, jolloin jäljelle jää ihanan puhdas ja pehmeä iho! Testasin misellivedellä, miten hyvin meikki lähti ilman toisen vaiheen putsaria ja kyllä sillä oikeasti lähtee ihan kaikki. Siksi kaksoispuhdistus ei ole tämän kanssa tarpeellista, vaan öljyputsari riittää oikein hyvin yksinkin.

3. Puhdas ja pehmoinen iho

Öljyputsari on niin hellävarainen, että tällainen herkkäihoinenkin pystyi ihan huoletta käyttämään. Puhdistusvoiteessa on kirpakka sitruunan tuoksu, joka ei ole kovinkaan voimakas, eikä jää iholle viipymään pesun jälkeen. Olen tunnetusti sitrustuoksujen ystävä, joten ymmärrätte varmaan miksi tykästyin tähän. Minulle tärkeää on se, että puhdistusbalsamissa on edes jotain tuoksua. En oikein pitänyt tuoksuttomasta puhdistusvoiteesta, jota kokeilin toiselta merkiltä. Ainesosista löytyy myös sitruunauutetta, joka kirkastaa ihoa.

The skin house, korealainen kosmetiikka, k-beauty, puhdistusaine

Reilun kokoisen 100ml purkin saa Bearelilta hintaan 21,90€* ja mukana tulee myös spaatteli, jolla tuotetta saa purkista hygieenisesti. En tosin itse ole niin pedantti vaan nappaan putsaria purkista ihan puhtailla sormilla (mutta älkää tehkö niinkuin minä teen, vaan käyttäkää spaattelia). Purkki on kuitenkin todella riittoisa, sillä öljyvoidetta tarvitsee kasvoille n. sormenpään kokoisen nokareen. Sillä saa putsattua kyllä koko kasvot oikein hyvin, olipa niissä meikkiä tai ei!

Oon taas niin innoissani tästä tuotteesta, että tämä kyllä jää nyt lopullisesti ihonhoitorutiiniin mukaan. Ei voi tämän helpommaksi kasvojen pesu enää mennä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*