Header img

Synttäriviikko bearel.fi + arvonta

21/04/2017

Synttäriviikko alkaa olla jo lopuillaan, mutta ei anneta sen häiritä! Siitä huolimatta myös tälle päivälle on ihana arvonta tiedossa! Synttäriviikolle mukaan lähti myös toinen suosikki verkkokauppani Bearel.fi. Bearel on korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt verkkokauppa, jossa myydään todella mielenkiintoisia merkkejä ja upeita tuotteita. Halusin tällä kertaa vinkata myös teille ne omat suosikit, joita Bearelilta saa.

Missha on ensimmäisiä korealaisen kosmetiikan merkkejä, joita kokeilin. Misshan tuotteissa on ihanan raikkaat tuoksut ja tuotteet ovat todella laadukkaita, edullisesta hinnasta huolimatta. Oma suosikkini on ehdottomasti Super Aqua sarja, jossa on kosteuttavia tuotteita. Tuotteet sopii myös pintakuivalle sekaiholle, sillä ne eivät ole raskaita vaan nimenomaan kosteuttavia. Itsehän olen täysin koukussa Misshan Super Aqua Ice Tear kasvoveteen ja tästä on tullut yksi osa ihonhoitorutiiniani. Kerroin tästä kasvovedestä ensimmäisen kerran tammikuun suosikeissa ja suosikkina se on edelleen. Kasvovesi maksaa 13,90€, joten eipä ole hinnalla pilattu. Misshalta löytyy ihonhoitotuotteiden lisäksi myös meikkejä ja meikkitarvikkeita!

Toinen merkki, joka jaksaa aina ilahduttaa on TonyMoly. Parasta TonyMolyn tuotteissa on niiden mielenkiintoiset pakkaukset, kuten kuvassa näkyvät puput ja panda. TonyMolyn tuotteet on todella kekseliäitä ja lisäksi vielä todella hyviä. Hinta ei ole näissäkään tuotteissa kovinkaan korkea ja mikäs on sen kivempaa, kuin kaivaa laukusta suloinen pupu ja suihkia kosteuttavaa suihketta kasvoille. Pocket Bunny Sleek Mist tekee juuri tämän ja sopii loistavasti rasvoittuvalle iholle, toki vastaava pupu löytyy myös kuivemmalle iholle!

Synttäriviikon kunniaksi Bearel.fi sponsoroi Misshan tuotepaketin yhdelle osallistujalle. Paketti sisältää Missha Super Aqua Ice Tear -kasvoveden sekä Essencen. Misshaa pääsee siis testaamaan ihan kahden Ice Tear -tuotteen voimin. Kuinka siistiä! Luethan osallistumisohjeet huolella.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Jätä kommentointilomakkeen sähköposti -kohtaan toimiva sähköposti, jonka kautta saan tarvittaessa yhteyden. Osallistumisaikaa on viikko, eli 28.4.2017 asti. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla ja julkaisen voittajan sivuilla kuun loppuun mennessä. Odotan vastausta voittajalta kaksi päivää ja sen jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Olethan siis kuulolla, kun arvonnan voittaja julkaistaan. Bearel lähettää palkinnon suoraan voittajalle. Onnea kaikille arvontaan!

Kommentointiohjeet:
Klikkaa aloita keskustelu/liity mukaan keskusteluun, jolloin kommenttiruutu avautuu ja voit kirjailla terveisesi ruutuun. Sen jälkeen klikkaa Nimi kohtaa ja avautuu lisää ruutuja. Mikäli et halua kommentoida Facebook-tunnuksilla tai millään muullakaan tunnuksilla, niin klikkaa ruutujen alapuolelta täppä kohtaan ”Kommentoin mieluummin vieraana”. Tällöin sinun tarvitsee jättää vain nimimerkki ja sähköpostisi lomakkeeseen.

Mikäli olet kirjautunut facebookiin, niin ohjelma ehdottaa sinulle automaattisesti Facebook -tunnusta kirjautumiseen. Mikäli et halua kommentoida facebook tunnuksilla, niin klikkaa kommenttikentän oikeasta yläreunasta nimesi vierestä nuolta ja kirjaudu ulos.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*