Header img

Ripsaritestit

23/05/2011

Maybelline on julkaissut taas yhden uuden ripsivärin Wolum’ express sarjaan. Olenkin ollut Maybellinen Colossal wolum’ express ripsivärin uskollinen kannattaja, joten tällä kertaa päätin kokeilla uutta Cat eyes versiota. Colossal ripsiväristä olen käyttänyt 100% black versiota. Cat eyesin hinnasta en ole aivan varma, mutta luulisin sen olevan Colossan 100% blackin kanssa samaa hintaluokkaa, eli n. 15 euron pintaan.

Kuvassa näkyy mitä eroa ulkoisesti kyseisillä ripsiväreillä on. Cat eyes versiossa on kaareva ja ohuempi harja. Tuoksussakin on pieni ero, joten jotain eroa täytyy olla myös itse massan koostumuksessakin. Molemmat ovat kuitenkin mielestäni yhtä mustia.

 Ensimmäisessä kuvassa ripsissä on Cat eyes versiota. Mielestäni harjaa oli miellyttävä ja helppo käyttää, mutta ripsiväri ei antanut sitä tuuheutta, mihin yleensä olen pyrkinyt tavan Colossalin kanssa. Cat eyes ripsiväri myös taivutti ripsiä hieman, joten ne näyttävät pidemmiltä.

Tässä kuvassa ripsissä on tavallista 100%black Colossalia. Ripset ovat aavistuksen tuuheammat, mutta eivät yhtä taipuneet. Täytyy myös ottaa huomioon että tämä ripsiväri on ollut pidempään käytössä ja siten myös hieman kuivempaa koostumukseltaan, kuin vasta avattu Cat eyes ripsiväri.

Kovin suurta eroahan kyseisissä ripsareissa ei ollut ja mielestäni Cat eyes ripsiväri toimii kuten sen kuuluukin. Se taivuttaa ripsiä hieman eikä anna ihan niin dramaattista tuuheutta kuten perusversionsa. Mielestäni oikein toimiva ripsiväri näin kesää kohti mentäessä.

Ripsien laadullakin on aika paljon merkitystä, sillä itse en käytä ripsentaivutinta, eikä sitä ole kyseisissä kuvissakaan käytetty. Ripseni ovat melko taipuisat, joten ne taipuvat yleensä ripsivärin laiton yhteydessä. Jos taas ripset eivät ole kovinkaan taipuisat, ei pelkkä ripsiväri pysty niitä taivuttamaan, vaikka miten lupaisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*