Header img

Neutrogena Pink Grapefruit + arvonta

25/05/2016

Miten hoitaa herkkää, pintakuivaa, mutta T-alueelta voimakkaasti rasvoittuvaa sekaihoa? Tämän ongelman kanssa olen paininut nyt jo pidempään, mutta pikkuhiljaa vastauksia alkaa löytyä. Olen myös ollut hyvilläni siitä, että myös edullisemmista tuotteista löytyy sopivia tuotteita tällaiselle ongelmaiholle. Olenkin kovasti tykästynyt Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit -sarjaan, sillä kyseisen sarjan tuotteet ovat osoittautuneet juuri sopiviksi pulmaa aiheuttavalle iholle. Sarjasta löytyy hyvät puhdistustuotteet jokaiseen ihon tarpeeseen.

Neutrogena, putsari, puhdistusaine

Erityisesti herkälle mutta epäpuhtaalle iholle sopii Visibly Clear Cream Wash, joka on voidemainen puhdistustuote. Itse tykästyin tähän paljon aknevoiteen käytön yhteydessä, sillä iho oli välillä hieman arka. Cream Wash puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Eniten tykkäsin sen virkistävästä vaikutuksesta iholla, sillä puhdistuksen aikana voide myös viilentää kasvoja. Erityisesti aamuisin käytettäväksi siis loistava tuote! Ja koska olen sitrustuoksujen ystävä niin, myös putsarin raikas greipin tuoksu on mieleeni.

 

neutrogena, pink grapefruit, putsari

 

Pink Grapefruit Daily Scrub taas on loistava kasvojen kuorinta-aine. Sen rakeet on pieniä, joten ne eivät raavi tai ärsytä ihoa. Kuorin kasvot kerran viikkkoon, mutta tällä kuorinnan voi tarvittaessa tehdä useamminkin, ilman että iho rasittuisi liikaa. Jo nimi Daily Scrub viittaa siihen, että kuorintaa voi käyttää vaikka joka päivä, mutta minun herkkis iholle se olisi kuitenkin hieman liikaa. Tuoksu on myös kuorinnassa yhtä raikas kuin Cream Washissa.

 

neutrogena, kuorinta, kasvojen, hyvä, pink grapefruit

 

Sarjasta löytyy myös geeliputsari, joka käy hyvin esimerkiksi kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheena. Pesen aina kasvot ensin öljyputsarilla ja sen jälkeen geeliputsarilla. Visibly Clear Facial Wash onkin ollut toimiva tuote kaksoispuhdistukseen. Tuoksu noudattaa samaa raikasta greippisarjaa. Tykkään! Ja hei mikä parasta, Pink Grapefruit sarjan päävärinä on pinkki! Olen kyllä aina vähän hyvilläni, jos joku kiva tuote on pakattu pinkkiin purkkiin.

 

neutrogena, gel wash, puhdistusgeeli, ihonhoito

 

Kaiken kaikkiaan siis todella hyvä sarja Neutrogenalta! Sopii hyvin suomalaiselle herkälle pintakuivalle sekaiholle.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Kesän alkamisen ja minun koulun loppumisen kunniaksi halusin vielä järjestää teille pientä arvontaa.
Palkintona on Neutrogenan Spot Stress Control -vaahtoputsari ja Pink Grapefruit -kosteusvoide! Palkinto sopii siis hyvin rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja pintakuivalle iholle! Ohjeet osallistumiseen palkintokuvan alapuolella. Luethan ne huolella ennen osallistumista.

 

 

1. Sinun tulee olla blogini (julkinen) seuraaja jollain seuraavista tavoista: Blogger, Bloglovin tai Facebook. Ilmoita mitä kautta seuraat ja millä nimimerkillä.
2. Kerro kosmetiikan suosikki kesätuotteesi. Mitä ilman et pärjäisi kesällä?
3. Jätä sähköpostiosoitteesi jos haluat. Mikäli et jätä osoitetta niin odotan voittajalta sähköpostia viikon arvonnan voittajan ilmoittamisen jälkeen ja sen jälkeen arvon palkinnon uudelleen.
-Postitan palkinnon vain Suomen sisällä.
-Osallistumisaikaa on tämän kuun loppuun, eli 31.5.2016 asti.

Onnea arvontaan ja hyvää kesän alkua kaikille!

Tuotteet saatu blogin kautta

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*