Header img

Marraskuun Boxycharm – Goal Digger

18/12/2018

Marraskuun Boxycharm saapui normaalisti ja sisältö sopii kyllä loistavasti myös pikkujoulukauteen, vaikka sehän alkaa jo oikeastaan olla ohi. Aiheena oli tällä kertaa Goal Digger ja boxin sisällön teema oli kullanhohtoinen. Sisältö oli kyllä aivan mieletön ja Boxycharm on taas noussut takaisin normaalille huikealle tasolleen. Jälleen postauksen lopusta löytyy unboxing video, jossa testaan samalla myös noita pakkauksen tuotteita.

Postauksen mainoslinkit merkattu *-merkillä.

Marraskuun Goal Digger Boxycharm sisälsi:

Marraskuun boxi sisälsi: Lashaholic Lashes – Instaglam tekoripset, $14.99
Luxie – Luminous Eye Set siveltimet, $21
CoverFX – Glitter Drops – Nova, $44
Jonteblu – Glittering Star Eyeliner, kajal kynä, $5
Ace Beaute – Grandiose luomiväripaletti, $24.99

Tässä boxissa ei ollut mitään, mistä en olisi pitänyt. Suosikeiksi nousi CoverFX:n tipat, Luxien siveltimet sekä tuo glitter kajal, joka oli todella pehmeä ja hyvä käyttää. Ripset oli melko erikoiset, mutta uskon, että niillekin tulee käyttöä vielä ja luomiväripaletti oli myös kiva! Mukava saada välillä muitakin kuin Pürin paletteja! Ripsiä väitettiin vegaanisiksi tuotekortissa, mutta ne on kuitenkin tehty silkistä, joka ei kyllä ole vegaanista.

Kuitenkin todella kiva boxi! Joulukuun Boxyn tilasin BoxyLuxena, eli sen pitäisikin sitten olla suurempi ja mahtavampi, kuin normaalisti Boxycharmit. Hiukan kyllä hirvitti ne postikulut, jotka BoxyLuxesta tuli, joten jäänee kyllä mun viimeiseksi BoxyLuxeksi. Normaalit Boxycharmit varmasti riittää. Toki mieli voi muuttua siinä vaiheessa, kun paketin sisältöä pääsee ihailemaan.

Ja tässä vielä lupaamani video:

Jos innostuit tilaamaan Boxycharmia, niin sitä voi tilata Suomeen Shipiton* kautta. Ja jos tilaat tämän minun Boxycharm linkin kautta, saat kaupan päälle lahjan, joka tällä kertaa on Dr.Brandtin Liminizer Primer. Itse saan linkin kautta tulleista tilauksista Charm pisteitä ja saman lahjan kuin tilaajakin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*