Header img

Ensivaikutelma – Makiash meikit

11/01/2018

Enpä ollut aikaisemmin kuullut sellaisesta meikkimerkistä kuin Makiash. Eräällä PR-toimiston vierailulla kuitenkin pääsin näihin tutustumaan ja sain myös mukaani Makiashin tuotteita testattavaksi. Makiash on ruotsalainen meikkimerkki, joka on suunniteltu yhteistyössä mallien ja ammattimeikkaajien kanssa. Suomessa Makiashia saa ellokselta* ja itsehän en ollut vieraillut elloksen sivuilla pieneen iäisyyteen ennen tämän postauksen tekemistä.

Merkkinä siis Makiash oli mulle tuntematon ja oikeastaan en hirveästi muutenkaan kokemuksia näistä meikeistä löytänyt, joten minkäänlaisia ennakko-odotuksia ei oikeastaan ollut. Hinta pyörii siinä 20 euron molemmin puolin, joten laskisin sarjan ehkä semi-selektiiviseksi hintatasoltaan.

Yllätyin kuitenkin todella positiivisesti meikkien laadusta ja oikeastaan innostuin näistä tosi paljon. Koostumukset on mietitty hyvin ja huomaa, että meikeissä on oikeasti mietitty myös käytettävyyttä. Luomivärien ja poskipunien pigmenttisyys on hyvä, joten niiden käyttäminen on todella helppoa. Myös värisävyt on selkeästi mietitty järkeviksi ja käytännöllisiksi.

Trio Eyeshadow Dark Forest ja Smoky Look

Luomivärit on pakattu kolmen luomivärin trioihin, joten toisiinsa sopivat sävyt saa näppärästi samassa pakkauksessa. Pakkauksen kannesta löytyy peili ja se on jämäkkää muovia. Muutenkin Makiashin pakkaukset vaikuttavat napakoilta ja hyvälaatuisilta. Poskipunat on ehkä yksiä mun lemppareita näistä tuotteista. Niissä on ihan mielettömän hyvä koostumus ja juuri sopivasti pigmenttiä.

Luomiväritriot* on hinnaltaan 22,90€. Tuo Smoky Look on tosi hyvä peruspaletti, jos kaipaa itselleen jotain päivittäiseen käyttöön. Poskipunien* hinta on 19,90€ ja oma suosikkiväri on ehdottomasti Pale Pink, jota myös pääsin testaaman. Poskipunista myös Bright Coral* houkuttelee kovasti jo ensi kesää ajatellen. Makiash meikit näyttäisi olevan nyt alessa, joten jos tuotteet kiinnostaa niin nyt olisi aika hyvä hetki napata ne edullisesti!

Yksi mun lemppari on ehdottomasti meikinpohjustusvoide. Pohjustusvoide on hauskan sinistä, mutta kasvoilla tietysti väritöntä. Siinä on hyvin mieto raikas tuoksu ja se jättää ihon ihan mielettömän hyväksi meikkiä varten. Pohjasta tulee sileä, mutta napakka ja meikkivoide levittyy sen päälle tosi nätisti. Pitää myös meikkivoiteen nättinä pidempään! Hinnaltaan tuo Fresh & Matt pohjustusvoide on 26,90€, joten ei todellakaan paha.

Testasin meikkejä videolla, jossa pääsette myös näkemään, miten mun Makiash -meikki syntyy. Käytetyt tuotteet ja lisää kuvia meikistä videon alla!

Omia suosikkeja Makiashilta on siis pohjuste, poskipunat, kulmakynä ja vedenkestävä rajauskynä. Ihan uskomattoman hyvälaatuisia ja toimivia tuotteita. Oikeastaan tykkäsin kaikista testaamistani tuotteista, joten ei kyllä ole valittamista. Nestemäisessä rajausvärissä tykkäsin hurjasti linerin näppärästä tussimaisesta kärjestä ja irtopuuteri menee ehdottomasti mun keikkapakkiin, koska se tuntui niin hyvältä iholla! (Ja sisälsi akrylaatteja, joten omaan käyttöön ei sovi)

Makiash meikki
SIlmämeikistä lähikuvaa

Meikissä käytetyt Makiash tuotteet:
Fresh&Matt Primer
Eyeshadow Trio – Smoky Look
Perfection Liner – Jet Black*
Waterproof Eye Pen – Deep Black*
Perfect Finish Loose Powder
Eyebrow Pen – 2 Mocca Brown*
Blush – Pale Pink
Bronzing Bowder – Sun Touched
Lip Color Pen – Cold Plum*

Vielä jäi testattavaa, esimerkiksi voidemaiset luomivärit sekä peiteainetrio. Joka tapauksessa ensivaikutelma Makiash merkistä on todella positiivinen ja olen varma, että osa tuotteista jää vakiokäyttöön. On aina niin jännittävää tutustua uusiin merkkeihin ja ihan parasta, jos ne vielä yllättää näin positiivisesti.

Onko Makiash sulle tuttu sarja?

*Linkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan komissiota.
Kaikki postauksen tuotteet saatu pr-toimistosta testiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*