Header img

Käsityönä valmistettu käsivoide

05/10/2016

Bona Valere lahjoitti ystävällisesti jokaiselle #pielismiittiin osallistuneille Signe Seebidin suojaavan käsivoiteen. Mulle Signe Seebid oli merkkinä täysin tuntematon, joten jälleen kerran mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan tätä. Signe Seebidin tuotteet on valmistettu käsityönä Virossa ja tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä aineita. Ne ovat siis luonnonkosmetiikkaa.

Ensimmäinen asia jonka voiteesta huomasin, oli sen ihana tuoksu! Tuoksu tulee ilmeisesti siinä käytetyistä ylang ylangin ja makean appelsiinin eteerisistä ölyistä ja kyllä tykkään! Näiden kahden eteerisen öljyn lisäksi käsivoiteessa on vain kaksi muuta ainesosaa. Sheavoita sekä e-vitamiinia. Tosiaankin lyhyt INCI lista.

Toinen asia minkä huomasin on voiteen koostumus. Se ei olekaan voidemaista vaan melko vahamaista. Toki sen ymmärtää, kun pääraaka-aineena on sheavoi, jota tämä tuote on lähes kokonaan. Koostumus on erikoinen, sillä itse olen tottunut voidemaisiin, juokseviin käsivoiteisiin, mutta tämä onkin melko paksua. Siksipä suosittelisin tätä esimerkiksi yöpöydälle, jossa voidetta voi rauhassa hieroa käsiin ennen nukkumaanmenoa ja se saa imeytyä rauhassa yön aikana. Voide nimittäin pehmenee kyllä käsiin hierottaessa. Toisaalta koostumuksestaan huolimatta tämä imeytyy kyllä käsiin kokonaan, kunhan vain hetkisen malttaa odottaa. Kynsinauhat ainakin tykkää tästä ja voisinpa kuvitella, että tämä sopisi hyvin myös kuiville kantapäille!

Mielestäni tuo käsivoiteen purkki on todella symppis. Se on ruskeaa lasia ja etikettikin saa sen näyttämään lähes vanhalta apteekkipurkilta. Purkissa on 120ml tuotetta, joten tästä riittää kyllä hieroa käsiin pidemmäksikin aikaa. Purkin hinta Bona Valeren verkkokaupassa on 16€. Ei ollenkaan huono idea, esimerkiksi joululahjaksi!

I Love Me -messuille tulevat voivat käydä myös vierailemassa Bona Valeren osastolla 6g68, josta varmasti löytyy upeita messutarjouksia! Itse aion ehdottomasti vierailla kyseisellä osastolla, sillä Bona Valerella on valikoimissaan niin paljon muitakin todella mielenkiintoisia tuotteita!

Ja messulippujahan olisi kaksi arvottavana täällä, joten kannattaa käydä osallistumassa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*