Header img

Herkälle iholle – Phytomer Prebioforce seerumi

30/09/2019

Postauksen seerumi saatu ilmaisena tuotenäytteenä.

Tuleeko muillekin näin syksyisin erilaisia iho-ongelmia? Sään kylmetessä ja ylipäätään muuttuessa, iho joutuu sopeutumaan taas uuteen ilmaan ja sen kyllä huomaa. Syksy on mun iholle aina vaikeinta aikaa ja yleensä juuri silloin ongelmia alkaa ilmetä. Kuiva sisäilma ja kylmän kostea ulkoilma kuivattaa ja herkistää ihoa, mutta iho tuottaa vielä talia kesän helteiden malliin. Tuloksena on siis ärtynyt iho ja tukkeumia siellä täällä.

Phytomer prebioforce seerumi

Blogia pidempään seuranneet tietäänkin, että mulla on sellainen ongelmaihojen cocktail. Löytyy atopiaa, aknea, pintakuivuutta, allergiaa ja herkkyyttä. Saankin jatkuvasti tasapainoilla ihonhoitorutiinin kanssa. Isoja muutoksia ei voi kerralla tehdä ja tuotteita voi lisätä tai vaihtaa aina vain yksi kerrallaan. Vuodenaikojen mukaan joudun kuitenkin aina muuttamaan joitakin ihonhoitotuotteita, sillä mulle ei todellakaan käy samat tuotteet kesällä ja talvella.

Sain Phytomerilta aivan mahtavan ihoa tasapainottavan seerumin helpottamaan tätä jokasyksyistä ihon sopeutumisongelmaa ja se on osoittautunut varsinaiseksi pelastukseksi. Kyseessä on juuri tänä syksynä lanseerattu uutuus Phytomer Prebioforce seerumi.

prebioottinen seerumi

Phytomer Prebioforce on prebioottinen seerumi, joka on suunniteltu tasapainottamaan ihon mikrobiomia ja ylläpitämään ihon vastustuskykyä. Se sopii kaikille ihotyypeille vaikka se on suunniteltu nimenomaan herkälle iholle. Se lupaakin kuukauden aikana vähentää ihon kihelmöintiä, tasoittaa ihon sävyä ja vähentää punoitusta. Seerumi sopii myös loistavasti epäpuhtauksista kärsivälle iholle, koska monestihan akneiho on hyvin herkkä. Seerumi ei myöskään aiheuta tukkeumia ihoon ja sen pH on 5.5.

ihon mikrobiomia tukeva seerumi

Koostumus on kevyt, mutta voidemainen. Seerumi levittyy helposti ja imeytyy nopeasti ihoon. Seerumin tuoksu on hurmaavan raikas ja kätevä pumppupullo helpottaa annostelussa. Olen nyt käyttänyt tätä aamuin illoin jo useamman viikon ajan ja huomaan jo nyt miten iho on selvästi rauhoittunut. Punoitus on vähentynyt, finnit ovat rauhoittuneet, eikä uusia finnejä ole enää muodostunut. Iho on selvästi tyytyväisempi ja rauhallisempi. Todellinen pelastus tähän syksyyn!

Tämä tulee ehdottomasti jäämään osaksi ihonhoitorutiinia. Todella huippu seerumi, joka käy kaikille ihotyypeille. Erityisesti herkän ja kuivan ihon suosikki, mutta kokemuksesta sopii loistavasti myös tällaiselle rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Kuvassa iho ilman mitään muokkauksia, kolmen viikon käytön jälkeen. (Mun aknepostauksia voi käydä lukemassa täältä, niin tietää millaiset lähtökohdat mulla on ollut.)

Phytoer seerumi herkälle iholle

Tuotetta saa ostettua esimerkiksi Sokokselta. Seerumi tulee varmasti myös myyntiin maahantuojan omaan Spashop.fi verkkokauppaan.

Phytomerilla on myös muita loistavia tuotteita, esimerkiksi Peeling Vegetal entsymaattinen kuorinta, josta olenkin vinkannut aiemmin mm. täällä.

Onko sulla syksyisin iho-ongelmia vai sopeutuuko sun iho helposti vuodenaikojen muutoksiin?

  • Elina / Kerroksia

    Kyllä, tää on just se aika kun ihon pintakuivuus nostaa päätään… Toistaiseksi oon selvinnyt sekoittamalla seerumin sekaan öljyä, mutta viimeistään marraskuussa pitää ottaa täyteläisempi päivävoide käyttöön 😊
    Tuo Phytomerin seerumi kuulostaa kiinnostavalta!

    • Maria Glow

      Itsekin olen jo siirtynyt hiukan paksumpiin voiteisiin, mutta akneen taipuvaisen ihon kanssa kyllä joutuu olemaan todella varovainen, ettei finnejä ala muodostua. Tää seerumi on ollut kyllä korvaamaton apu! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*