Header img

Epikutaanitestit part 1.

08/04/2013

Eli tänään aloitettiin nuo epikutaanitestit sen kynsigeeliallergia epäilyn vuoksi. Menin siis aamulla ihotautien poliklinikalle, missä selkääni kiinnitettiin teipeillä monia eri aineita. Testattavien aineiden joukossa on esimerkiksi eri metalleja, hajusteita, säilöntaineita, pesuaineita ja sitten lisäksi vielä muoveja/akryyleja ja liimoja. Kaikki testattavat aineet vielä varmisteltiin teippikerroksen alle ja nyt selkä on siis melkein kokonaan teipin peitossa.

Vielä ei ole ollut mitään suurempia tuntemuksia selässä, mutta saman testin läpikäynyt kaveri kyllä varoitteli että huomenna tai ylihuomenna voi olla jo hyvinkin tuskainen olo. Ei kuullostanut yhtään hyvältä!

Keskiviikkona nuo teipit ja testiaineet otetaan pois, mutta merkkiteipit vielä jätetään paikalleen ja perjantaina käydään vielä viimeisen kerran selkää tutkimassa. Tällä viikolla en siis saa kastella selkääni missään vaiheessa ja mietinkin jo että varaisinko ajan kampaajalle ihan vaan hiusten pesuun, kun voi olla hieman vaikeaa pestä hiuksia ilman, että selkä kastuisi tai venyisi liikaa.

Ilmoittelen täällä nyt sitten tuntemuksistani jos/kun niitä alkaa ilmaantua. Hieman kyllä on tylsää kun ei saa edes tehdä mitään sellaista missä selkä saattaisi hiota. Rauhallisesti pitää liikkua paikasta toiseen. Ei ole muuten mulle ihan helppoa 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*