Header img

Edullinen meikki

04/04/2015

Minulta on aikaisemmin pyydetty, että tekisin meikin vain edullisilla tuotteilla. Pitkään olen tätä suunnitellut, mutta jonkin aikaa on mennyt etsiessä edullisia tuotteita, jotka eivät sisältäisi akrylaatteja. Se ei ole ollut ihan helppoa, mutta on hyvä tietää, että sellaisiakin löytyy! Ensinnäkin täytyy myöntää että olin aavistuksen yllättynyt edullisten tuotteiden toimivuudesta. Kiva huomata, että edullisistakin hintaryhmistä löytyy hyviä tuotteita.

Tein meikkauksesta videon, joten sekin on tulossa pian julkaisuun. Ajattelin tässä postauksessa nyt kertoa sitten tarkemmin fiiliksiä noista tuotteista. Monet niistä oli sellaisia, joita käytin ensimmäistä kertaa, joten pääsen vähän arvioimaan miltä ne tuntui.

Tässä käytetyt tuotteet. Jouduin huijaamaan sen verran, että käytin tuota Too Facedin luomivärin pohjustetta, sillä en yksinkertaisesti ole löytänyt mitään edullista akrylaatitonta vaihtoehtoa. Käytännössä se siis ei kuulu edullisiin tuotteisiin.

Ensinnäkin tuo Lumenen Blueberry Long-wear luomiväripaletti Hohtavaa hiekkaa*. Mielestäni oikein näppärät sävyt, hyvä koostumus ja ok pigmentit. Pigmentit eivät ole mitään ammattilaiskosmetiikan tasoa, mutta ne on oikein hyvät arkikäyttöön. Lisäksi nämä oli todella helppo levittää ja häivyttää. Silmämeikin sai tehtyä todella nopeasti! Mukavat neutraalit sävyt sopii hyvin suomalaiselle. Voisin hyvin kuvitella käyttävän tällaisia päivittäin.

Oriflamen Gel Eyeliner* sen sijaan oli ehkä hienoinen pettymys. Koostumus on todella voidemaista, joten se on myös hieman läpikuultavaa. Ei siis ole ihan mustaa, vaan joutuu kerrostamaan enemmän jos haluaa ihan mustan rajauksen. Sotkee myös helposti, kun on niin liukas koostumus. Pysyvyys sensijaan oli kyllä oikein hyvä!

Seppälän BB-voide yllätti. Sormilla sitä oli turha levittää, sillä silloin se ei kyllä peittänyt millään lailla minun finniarpia, mutta keksin levittää sen sitten meikkivoidesiveltimellä ja lopputulokseen oli erittäin tyytyväinen. Väri olisi saanut olla aavistuksen vaaleampi, sillä tämä oli vaalein sävy 01 Light, mutta veikkaan että kesällä se olisi sopiva sävy. Pinta jäi todella kiiltäväksi, joten vaati kyllä puuterilla kiinnittämisen. Pysyvyys ei tokikaan pärjää paremmille meikkivoiteille, mutta näppärä tuote jos esimerkiksi tarvitsee ehostuksen vain blogikuvausta varten. Ja teki kyllä todella tasaisen pohjan!

Maybellinen Color Sensational 910 Shocking Coral on ihana sävy! Kunnon pirteä näin kevättä kohti. Ostinkin sen ihan vain hetken mielijohteesta kun se oli niin ihanan sävyinen! Todella hyvät pigmentit ja jättää hentoisen kiillon. Kestävä koostumus! Pysyi yllättävän hyvin huulilla! Näitä voisi ostaa vaikka useammankin, mutta aavistuksen kuivatti huulia kuitenkin.

Essencen Silky Touch poskipuna sävyssä 10 Adorable oli huipputuote. Sävy oli kiva, levittyi hyvin eikä tällä tullut heti överiposkipunia. Pigmenttiä oli siis juuri sopivasti. Ei tästä kyllä nyt ole mitään pahaa sanottavaa!

Seppälän The Double Effect ripsiväri ei säväyttänyt. Kaksipäinen ripsiväri, jossa on ensin valkoinen pohjuste ja sitten ripsiväri ei tehnyt ihmeitä. Muistan joskus aikaisemmin käyttäneeni Lorealin? vastaanvanlaista ja siinä se valkoinen pohjuste oikeasti kunnolla pidensi ja tuuhensi. Tässä koostumus oli ehkä hieman liian ohutta, että se olisi tehnyt ihmeitä. Plussaa kuitenkin siitä, ettei lopputulos ollut paakkuinen tai klimppaantunut.

Oliko tässä sinulle tuttuja tuotteita? Laittelen tutorial-videota tulemaan heti, kun vaan pääsen lataamaan sen kunnon netillä youtubeen!

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*