Header img

A-Derma testijakson yhteenveto

16/03/2014

Sain siis blogini kautta testiin A-Derman tuotteita, joita minun tuli testata kolmen viikon ajan ja sen jälkeen raportoida tänne miltä ihoni testijakson jälkeen tuntui. Tästä pääset lukemaan ensivaikutelmaa kyseisistä tuotteista.

Aloitetaan pesuöljystä.

Pesuöljystä tykkäsin kovasti. En yleensäkään käytä koskaan suihkugeelejä, (niiden kuivattavuuden takia) vaan pidän nimenomaan suihkuvoiteista ja öljyistä. Öljy ei kuivattanut ihoa ollenkaan, mutta ei myöskään jättänyt siihen sellaista tahmeaa pintaa. Suihkuöljy lupasi olla pehmittävä ja sitä tämä todellakin oli. Iho tuntui todella pehmoiselta suihkussa käynnin jälkeen ja tuoksui miedosti tältä suihkuöljyltä. Mielestäni tuoksu on miellyttävä ja mieto. Kokeilin suihkyöljyä myös kasvoille ja tällä lähti meikki yllättävän hyvin kasvoilta. Ja vaikka epäilinkin että tästä jäisi kasvoille sellainen ölyjinen tuntu, niin ei jäänyt ollenkaan. On myös auttanut kasvojen hilseilyyn!
Tuote ei tunnu kovinkaan riittoisalta, vaan tuntuu että sitä pitää lisätä aika paljon. Se voi tosin johtua siitä, että tykkään läträtä tai siitä, ettei öljy vaahtoa. Matkustaessa tuo korkin juuri vuoti jonkin verran. Onneksi olin tajunnut laittaa pullon pussiin, niin ei sotkenut vaatteita. Mielestäni hyvä tuote ja suosittelen kuiva- ja herkkäihoisille. Tulee varmasti käytettyä jatkossakin.

Sitten voide:

Voiteen koostumus oli mielestäni hyvä. Se ei ollut liian paksua, mutta ei liian liruakaan. Sen sijaan se oli melko tahmeaa aluksi, mutta imeytyi mielestäni melko nopeasti. Tuotetta joutuu, korkin mekanismista johtuen, puristamaan aika kovastikin ulos. Tuoksuttomuus ei ole minulle ollut koskaan ongelma, sillä olen käyttänyt tuoksuttomia tuotteita ennenkin, mutta jostain syystä tämän tuoksu muuttui ihollani hieman erilaiseksi, vähän pistäväksi. Tuoksu oli kuitenkin mieto, eikä jäänyt iholle viipymään, vaan katosi kun voide imeytyi. Se mistä en pitänyt voiteessa, niinkuin en muissakaan näissä perusvoiteissa, on niiden muodostama kalvo joka jää iholle. Kuivalla iholla kalvo ei tunnu, mutta sitten kun menee seuraavan kerran suihkuun iho on liukas voiteesta. Toki tämä kalvo myös auttaa säilyttämään ihon kosteuden, eli jos iho on erittäin kuiva, tuo kalvo on tarpeellinen. Iho ei kuitenkaan hilseile enää, eli hyötyäkin tästä on ollut.

Keskityin testissä erityisesti jalkojeni ihoon, joka hilseilee paljon näin talvella, ja kyllä hilseilyn sai näillä tuotteilla loppumaan. Tykkäsin suihkuöljystä huomattavasti enemmän, kuin voiteesta. Herkälle ja erittäin kuivalle iholle nämä tuotteet ovat varmasti oikein hyvät. Voide ei kuitenkaan nyt ollut ihan minun juttuni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*